Salvgardarea de pensionare prin anuitati imediate

De cele despre sa se pensioneze, ideea de a se baza pe o fond de pensii în strânsa legatura cu piata de valori poate fi o perspectiva înfricosatoare. Acum mai mult decât oricând, volatilitatea piata bursiera poate fi diferenta dintre pensionare cuiva confortabila si un ou cuib epuizate necesita o pensionare întârziata. Din acest motiv, nu un moment bun sa fie prea încrezator cu securitatea un 401 (k) sau IRA fara sa se întoarca cel putin o parte din aceste fonduri în anuitati imediate.

Acolo
1. Stabilitate - Acestea ofera un venit stabil în timpul limita de vârsta si nu va bazati pe piata de valori si fluctuatiile sale salbatice.

2. De control - banii dumneavoastra nu este luat din contul dvs. si, în esenta, jucat în pietele, dar este mentinut într-o considerare pentru utilizarea de catre dumneavoastra. Acest nivel de control este cel mai apropiat de un plan de pensii veti obtine vreodata.

3. Coerenta - Puteti conta pe o plata în fiecare luni si nu exista o rata a dobânzii garantata pe care investitia initiala.

4. Simplitate - Nu sunteti verificarea conturilor, mutarea fondurilor si chat cu managerii de portofoliu, luati doar cecul la banca în fiecare luna.

Deci, cum face acest lucru? O anuitate imediata este achizitionat printr-o societate de asigurari si este asemanatoare cu polite de asigurare alta cu privire la modul în care sa platit. Este nevoie de titularul plateasca o prima "," sau sume forfetare si le garanteaza unei plati anuale pe baza acestei sume. Este foarte similar cu un plan de pensii. Totusi, daca tu muri cu un echilibru pe anuitate dvs., compania de asigurari va pastra restul sumei respective. Dar, nu stii niciodata cât timp veti trai si asiguratorul ar putea continua platitor va fiecare luna pentru o perioada mult mai mult decât acestea gândit vreodata.

Potrivit Centrului National pentru Statistica Sanatatii, cineva care se pensioneaza la 65 de ani va trebui sa aiba suficienti bani pentru a trai pe timp de 20-30 ani. Si, în conformitate cu beneficiile angajatilor Institutul de Cercetare (EBRI), mai putin de 50% din populatie are planuri pentru pensie, care va sprijini pe deplin acestora.

Planificarea este cheia. Este de asemenea important de a asigura societatea de asigurare care le alegeti pentru anuitate imediata este extrem de evaluat si bine privite. Ca în orice serviciu financiar, exista agentii de vânzari infamant si înselatorii cibernetice cauta sa faca o scurta dolar. Dar, a face temele, solicitând o multime de întrebari si de cumparaturi din jur vor fi de nepretuit ca te uiti pentru asigurarea de pensie prin anuitati imediate.

No comments:

Post a Comment