Sfat Online Banking - Utilizarea Calculatoare publice

Niciodata nu va sti atunci când aveti nevoie de a va accesa contul bancar pe Internet. În mod normal, ar trebui sa utilizati un "sigur" de calculator, laptop ca, computerul de acasa, sau una pe care le au la birou. Problema este, ce se întâmpla daca nu aveti acces la oricare dintre aceste computere si aveti cu adevarat nevoie pentru a face o tranzactie bancara?

Ei bine, exista întotdeauna computere publice, cafenele Internet alias sau computerul de magazine de închiriere. Pentru surfing gener
Acum, daca chiar nu pot evita utilizarea unui calculator publice pentru online banking, aici sunt unele lucruri pe care le puteti face:

Coate * parola: Când vine momentul pentru tine de a introduce parola, tastati primul caracter, urmat de caractere aleatoare. Evidentiati caractere aleatoare si tipul urmatorul caracter. Repetati procesul pâna când ati introdus toate caracterele parola.

* Utilizati un browser portative: software portabile is basically un tip de program de computer care puteti utiliza instantaneu fara instala it. Utilizati un browser portabil salvate în fulger sofer dumneavoastra ca are parolele dvs. salvate deci nu ar trebui sa tastati orice parola.

* Utilizati un diferite OS: Daca sunteti înca paranoic despre keyloggers si securitate dvs., puteti descarca si utiliza distros diverse Linux într unitate flash dvs. sau CD, si cizme it sus în calculator publice. Cu ca, sunteti sigur ca nu keylogger va putea monitorizeze activitatile dumneavoastra.

Ca întotdeauna niciodata, uitati sa log afara din website tu visit. Fara logging out, cookies sesiunii dvs. este înca stocate în memoria cache a browser, facând l accesibil oricine. Asemenea, asigurati sure tu scimbare parola cât mai curând ajungi acasa sau au acces utilizând propriul computer.

No comments:

Post a Comment