Este nevoie de timp

Doar cere Super Bowl câstigatoare New Orleans Saints. În 1980, acestia nu ar câstiga jocul prima lor pâna când alaturi de ultimul joc al sezonului de finisare, cu o franciza cel mai rau record de 1-15. În timpul Sfintilor sezonului fanii ar arata pâna la Superdome poarta pungi de hartie pe cap, în timpul desfasurarii semne care sugereaza echipa ar trebui sa fie numita Aints ".

Desi nu ne asteptam la critici ai politicii economice actuale va nu pungi de hartie, facem asteptam ca va dura pentru< economia americana sa recupereze de la Recesiunea Mare. Turbulentelor create de cea mai mare rascumparare a datoriilor în istoria lumii va continua sa conteste în cea mai mare Releveraging fiind proiectate de stimuli guvernamentale din întreaga lume. Dar, eforturile guvernului face au limitele. De pornire, cu economii mici overlevered (Dubai, Emiratele Arabe Unite), trecerea la mijlocii si economiile mai mari overlevered (Greciei, Portugalia, Spania) si chiar, probabil, un impact în cele din urma mari economii overlevered (Regatul Unit, Japonia, SUA).

Desigur, atunci când sunteti de imprimare moneda din lume, de rezerva, le-ati luat un mare avantaj. Dar, SUA a fost doar pus pe Nota de catre o entitate, reglementeaza (Moody's), care a remarcat faptul ca deficite reduse sau cresterea economica solida va fi o cerinta de a mentine ratingul foarte cel mai mare de credit. Dar, cel mai probabil caz ramane deficite de ridicate, cuplat cu numerele de lent, de crestere normativ.

Fara îndoiala, este acum nici momentul în panica si nici nu aceste pungi de hârtie. Ne putem astepta UE si / sau FMI si / sau un grup ministrilor de finante lumii sa lucreze prin problemele reprezentate de creditului suveran. Ajustarile nu va fi destul, însa va exista ajustari în întreaga economii mondiale. Si rezultatele nu vor provocare doar guvernele, ci tesatura foarte sociale din unele tari.

Important, va fi ce mai dificil pentru lume tarile top evaluat sa mentina rating foarte mai înalte de credit. A efectelor pentru portofoliile asiguratorului ar fi mai mare din schimbarea mentalitate decât din un reala credit punct de vedere risc. Punct de vedere istoric, exista adevar foarte putin diferenta de rating al creditelor între cele mai înalte si în urmatorii la punctaj foarte cel mai mare credit. Cu toate acestea, legi de investitii de asigurari si politicile asiguratorului au fost construite cu ideea ca guvernul SUA garantate (directa sau implicita) valorile mobiliare sunt cele mai sigure de investitii. Într-o economie mondiala de rascumparare a datoriilor, riscul de credit trebuie sa fie monitorizate continuu si reevaluate.

Ce sa fac acum?

Uita-te bine greu la ceea ce politica firmei de asigurare de investitii si de portofoliu este sa permita în termeni de risc de credit. Pentru ani, Strategice Asset Alianta a furnizat clientilor oportunitatea a revizui riscul de credit în termeni de degradare pret atât (datorita ratingurilor migrare) precum pierderea dat implicit. Noastre portofoliului de credite Review foloseste un contingent abordare sustine ca subliniaza ca asteapta venitului net din instrumentele de credit este, practic, niciodata o "normale" de distributie. Si considerare toate prezentului în lumina limitari politicii, precum.

Va dura pentru impactul completa a mai mari deleveraging în istoria lumii sa fie simtite în toate aspectele sale. Si va dura pentru economiile lumii pentru a recupera pe deplin, întrucât, în cele din urma, deleveraging necesita rambursare a datoriei, care este cel mai usor de realizat în timp, daca nu se poate face pe toate odata.

A fost nevoie de treizeci ani pentru sfinti sa recupereze de la adâncimi de la summit-ul de sport lor. economii mondiale ar trebui sa tina mult mai putin timp decât cea de a recupera ... dar va dura. Între timp, pentru a fi siguri, în timpul calatoriei mele supermarket urmatoare, voi solicita de hârtie în loc de plastic.

No comments:

Post a Comment