Conturi de mare comerciant volum - Evitarea dvs. de afaceri pentru a sufla off în Proportiile Prostii

vânzarile lunare sunt în sus. Cererea este în crestere, astfel încât sa produca mai mult. Esti în partea de sus ale lumii. Ce urmeaza? De înalta volum comerciant de cont.

Daca afacerea dvs. are volumele lunare costa mai mult decât 10.000 de dolari, atunci afacerea ta este considerata ca fiind de volum ridicat.

Normale de relatii

Deoarece aveti o afacere care accepta platile credit, procedura standard va spune de a deschide un cont de comerciant. Când aveti un cont de comerciant, te arun
Act de echilibrare

Deschiderea unui cont de comerciant volum ridicat poate echilibra situatia. Prin acest tip de tip de cont de comerciant, vei fi capabil sa obtina preturi rezonabile la mijlocul si vânzarile fara calificare, precum si alaturi de alte taxe suplimentare. Ce se intampla este veti obtine rate mai mici pentru dumneavoastra pe taxa de tranzactie, deci chiar daca aveti un volum mare de vânzari, ai castigat "dureri de cap pe speze. Din pacate, astfel de tip de afaceri este de asemenea considerat ca fiind cu risc mare din cauza procentului mare de chargebacks si restituiri, deci, unde vrei sa mergi pentru a obtine stabilitatea si securitatea, du-te pentru un cont de comerciant offshore.

Obtinerea de fructe

Când un salariu mai mic pentru dumneavoastra offshore factura volum mare cont de comerciant, va fi capabil sa aloce mai multe resurse pentru a îmbunatati afacerea dumneavoastra. Ca, actualizarea software-ul, procesarea platilor, astfel, ceea ce face destul de flexibile pentru forta de munca sa se aventureze în celelalte functii si extinda capacitatile lor. Vânzarile sunt în sus, sistemul de asistenta tehnica este de nivel ridicat-end, ai lucratorilor fericit care lucreaza mai greu,, toate aceste rezultate pentru a creste în contul de profit. Toata lumea fericita.

A face alegeri

Iata ce trebuie sa caute cea mai buna alegere pentru o furnizor de volum mare cont de comerciant:

posibilitatea de a procesa vânzarile nelimitat de volum



politicile flexibile



ratele scazute fara costuri ascunse

Dvs. de mare negustor volumul furnizor de cont ar trebui sa poata acomoda un ansamblu lunara a comenzilor. De asemenea, acestea ar trebui sa poata sa relationeze cont la o banca cu sediul, care va stabili nici o limita în ceea ce priveste tranzactiile zilnice. Daca nu va exista limite, avand veti termina clientii nemultumiti, deoarece acestea nu vor putea face comenzi pentru ca nu exista o cota de zi cu zi. De asemenea, va pierde in acest fel de politica pentru veti experimenta pierdere de venituri.

De asemenea, furnizorul Dvs. de cont de comerciant se oferi clauze adaptabil. Întelesul, conditiile cu privire la prelucrarea de debit, taxele lunare de declaratie ar trebui sa fie în conformitate cu nevoile dumneavoastra specifice. Acestea ar trebui sa poata adapta serviciile pentru afacerea dvs. nevoile, pentru fiecare afacere este unica.

Rata medie fiind de mai jos nu neaparat sub vraja de servicii media, de asemenea. Vrei sa obtineti cele mai rezonabile oferte la fel de mult ca tine poate, dar nu jertfa de calitate. Fereste-te de fraze cu asterisc la sfârsitul acestor tarife au conditii care stau la baza. Fa-o forma clara la început care sunt tarifele lunare va fi de plata si daca exista diverse taxe.

Exemple de taxe ascunse sau as dori bucuros to a acordat aceeasi "taxele întârziate" sunt:



gateway de plata înfiintate taxe (pentru cei volumul mare de cont de comerciant care au esuat sa va informez ca aveti nevoie de un gateway de plata)



cont de comerciant instituit taxele (gateway-ul de plata pentru furnizorii care au esuat sa va informez ca aveti nevoie de un cont de comerciant de mare volum)



taxele obligatorii frauda de screening



pe luna minime



Taxa pentru producerea si trimiterea declaratiei lunare



add-on "gateway" taxele



echipamente sau software modernizarea taxe



ermination taxele




taxe pentru tranzactiile efund anulate

Trebuie sa stii întotdeauna ceea ce sunteti în achizitie. Afacerea dvs. este deja stabile si în crestere, asa cum arata volumul comenzilor, tot ce faci acum este sejurului lor ferma în câmpul de lupta de afaceri. Sa fie in garda. Face miscari de îmbunatatire, nu pentru caderea ta.

1 comment:

  1. Bună, vreau doar să le spun tuturor că am primit împrumutul meu de 1.000.000,00 USD de la programul de investiții pentru împrumutul domnului Ben și sunt 100% contact legitim prin e-mail: 247officedept@gmail.com sau Trimiteți-i text pe WhatsApp + 1-989-394-3740 . dacă căutați finanțare de 100% la o rată scăzută de 2% în schimb.

    ReplyDelete