Diferite tipuri de fonduri mutuale

Un fond mutual poate fi descrisa ca forma profesional gestionate de investitii colective ca banii de la investitori mai multe piscine si investeste in actiuni, obligatiuni si alte valori mobiliare.

Fondurile mutuale sunt o modalitate foarte buna pentru investitorii cu resurse limitate de a participa pe piata financiara. Exista diferite tipuri de fonduri mutuale, inclusiv fondurile deschise, închise de fonduri, fondurile de capital, fonduri schimb tranzactionate si a fondurilor de aur de tranz
Factorul rând, ca trebuie sa se stabileasca în timp ce alegerea fond mutual este sa stiti despre goluri financiar. În functie de acest lucru, se poate sa aiba o idee justa despre tipul de fond se poate sa investeasca. Fiecare tip de fond are partea proprie de riscurile si dezavantajele.

1. În cazul în care obiectivul este de crestere de capital, fonduri care investesc în principal în stocurile sunt o optiune buna. Aceste fonduri sunt grad ridicat de risc si de perspectiva de a obtine randamente ridicate este un lucru bun cu aceste tipuri de fonduri. Cu toate acestea, o crestere a stocurilor de depinde în întregime de tranzactionare pe piata de valori.

2. Atunci când obiectivul este de a avea o crestere constanta implica un risc mai mic, fondurile de investitii în obligatiuni ar trebui sa fie luate în considerare. Cu toate acestea, se întoarce sunt adesea mai mici în aceste fonduri, în comparatie cu fondurile de crestere.

3. Investitiile în fondurile de piata monetara poate fi benefic, atunci când obiectivul este de a pastra valoarea investitiei principale. Aceste fonduri sunt foarte stabile si nu fluctueaza în functie de piata de valori. Dar aceste fonduri mutuale genera venituri foarte putin în comparatie cu obligatiuni sau fonduri de crestere.

No comments:

Post a Comment