Dezavantaje de a nu avea un card de credit

Exista foarte putine lucruri care sunt ca omniprezente în carte de credit. Acest dreptunghi mic de plastic poate sa ne dea confortul atât de mult, dar la neglijent poate aduce, de asemenea mizerie atât de mult. Cardurile de credit poate fi cel mai simplu mod de a obtine o linie de asteptare de credit revolving, întotdeauna disponibile atunci când aveti nevoie, dar poate fi, de asemenea, mai rapida cale de a obtine mired datoriei card de credit. Persoane pot sa plâng creantele aferente cartilor d
carduri de credit, asa cum le cunoastem astazi sunt relativ noi si sunt in continua evolutie. Legile majore protejarea drepturilor consumatorilor implica de credit au fost transmise la mijlocul saptezeci. Acesta poate fi în timp util pe care Congresul are în vedere prezent masuri adaugata de a spori protectia consumatorilor. Cu toate acestea, pentru o lunga perioada de timp, de oameni au fost utilizarea cardurilor de credit ca produs de confort, mai degraba decât ca împrumuturi. Multi oameni platit soldul intreaga lor în fiecare luna. Cardurile de credit nu erau ca esentiale apoi ca sunt acum.

Bancile nu face bani daca oamenii nu efectueze soldurile deoarece un perioada de gratie pentru achizitiile, unde niciun interes este taxat pentru o luni, este de obicei standard. În ceea ca banci sunt cauza, cele mai bune clientul card de credit este unul care desfasoara un echilibru fiecare luna dupa remitenta plata minime privind timp. Credit emitentii carte luat adevarat creative si au reusit sa faca cardurile de credit o parte necesara ale vietii zilnice. Ei lucrat sa aiba acceptate cardurile de credit în unitatile mai si mai, si sa aiba titularii carte de credit înteleaga multe beneficii si comoditati ca acestea profitau din utilizarea cardurilor lor de credit.

În timpurile noastre, carduri de credit nu mai un lux. Daca calatorie, aveti nevoie cartea dvs. de credit la rezerve zbor carte si camerele hotelului rezerva. Ai nevoie de asemenea carduri de credit spre inchiriere autoturisme, sa achizitioneze gaze, si cumpere produse prin telefon sau online. Fiind fara carti de credit de azi s-ar face viata la fel de dificil ca calatoresc pe cal si trasura pentru doua persoane. Fara noastre chiar fiind constienti de aceasta, cardurile de credit au devenit un standard afaceri.

O carte de credit este una dintre cele mai rapide moduri de a construi o istorie de credit. Atunci când aplica pentru un card credit si înca mai aveti nici o istorie, exista emitenti de carduri de credit care te poti apropia. Aceste emitentii specializate in oferirea de produse de cartea de credit pentru clientii care, pentru ca ei sunt înca încearca sa stabileasca sau sa extinda istoriei lor de credit, sunt în general evaluate ca riscuri mai mari de credit. Multi studenti colegiu, de exemplu, încadreaza în aceasta categorie, împreuna cu cei care au venituri angajare limitate, sau au altfel istorie saraci de credit.

Astazi, având credit este un necesitate. Un ieftin, mii de încredere costurile masina noua de dolari, desi cei mai multi oameni ar putea dori sa plateasca în numerar, realitatea este ca avea nevoie de un împrumut. Ratele si conditiile de care imprumut va fi determinat de istoricul dvs. de credit, care este usor de obtinut de la birourile de credit în întreaga tara. Daca ati utilizat de credit cu întelepciune în creditele trecut si restituit la timp, va fi într-o pozitie favorabila. În caz contrar, rezultat va fi un împrumut mai costisitoare, cu ratele dobânzii ridicate.

Utilizarea cardului de credit ca o sursa de împrumuturi este ilustrata de faptul ca, în general datoriile card de credit este acum mai multe sute de miliarde de dolari. datoria carte de credit au crescut rapid la proportii inimaginabile, si înca bancile sa continue sa concureze în mare masura pentru afacerea dumneavoastra. În fiecare ani, miliarde de pliante card de credit cu invitatii de a transfera la un alt emitent carte au fost trimise. Media american Titularul carte de credit este acum în posesia aproape un carduri de credit duzina, cu datoria medie de 13.000 dolari. Cardul de credit au devenit intr-adevar o piatra de temelie de viata cotidiene. Altele decât necesitatea acesteia în luarea de zbor si rezervari hoteliere, carduri de credit ajuta titularul card de credit, cu:

O "fara numerar" tranzactii, care evita riscul de a aduce around numerar prea mare

o Un credit fara dobânda din momentul achizitiei pâna la plata se datoreaza

avansuri O numerar la un bancomat, în cazuri de urgenta

o Abilitatea de a face cumparaturi prin telefon sau online

o Capacitatea de a cumpara articole atunci când numerar nu sunt suficiente

o Capacitatea de a refuza plata atunci când nemultumit cu o cumparare sau de a contesta Billings eronate

o Un sursa instant credit, care este disponibil fara completarea formularelor sau fac verificari suplimentare credit.

Numerar, atunci când aceasta devine pierdut, este iremediabila, spre deosebire de numerar, daca ai pierdut cartela credit puteti obtine un înlocuitor indiferent unde va aflati. Ai, de asemenea, protectie împotriva fraudei sau utilizarea neautorizata, ceea ce inseamna ca au minime sau chiar zero raspunderii. carduri de credit pot sa fie o resursa în caz de urgenta, ca de exemplu o factura mare reparatii auto sau o cheltuieli neprevazute.

De credit companii de carduri furniza in mod normal detinatori de carti de copii declaratiile lor lunare. Aceste declaratii lista jos în detaliu toate taxele care au fost facute împotriva contului dvs. carte de credit. Situatiile lunare pot servi drept o evidenta financiara completa, care, pentru utilizator prudenta card de credit, poate deveni un ghid pentru buget si cheltuieli de control. Daca utilizatorul carte este un student, declaratiile lunare putea deveni un instrument de învatare responsabilitate financiara. Intr-adevar, pentru finantelor personale si întreprinderi mici, cardurilor bancare au devenit un instrument necesar financiar.

Exista, de asemenea, perspectiva de a fi capabil de a economisi bani pe tranzactiile viitoare, deoarece cardul de credit usual ofera o serie de privilegii recompense care includ mila frecvente afisul, reduceri de numerar, discounturi sau apeluri telefonice gratuite, puncte, care merge spre reducerea costurilor de avion Biletele si ramâne hotel, puncte care poate fi rascumparat ca produse de consum sau certificatele de cadou. Toate cartile de credit majore - Visa, MasterCard, American Express - ofera o multitudine de produse de card cu permutari nesfarsite de recompense, avantajele si privilegiile de care va puteti bucura sa maximizeze valoarea te de pe cardurile de credit.

Proprietatea asupra unei carti de credit presupune responsabilitati din partea ta. Daca aceste responsabilitatile nu sunt exercitate loial, ai putea pune necunostinta de cauza-te într-o situatie dificila unde pierde privilegiile cartii dvs. de credit si sufera dezavantajele de a nu avea cardurilor de credit. responsabilitatile dumneavoastra primar ca titularul cardului de credit includ si obligatia de a plati facturile la timp, sa stati în limita de cheltuieli pre-stabilite si pentru a mentine demnitatea dvs. de credit.

Avantajul de a avea cardurilor de credit poate tenta sa traiti dincolo de mijloacele de care dispuneti. Ai nevoie sa ne amintim ca excesive datoriei cardului de credit si întârzierea platilor vor compromite ratingul dumneavoastra credit si face mai dificil si costisitor sa obtine credite în viitor. Amintiti-va ca este foarte usor de a reduce ratingurile de credit, dar dureros de lent pentru ao ridica.

Acum este mai important ca niciodata pentru a fi eficiente la gestionarea cartilor de credit. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care traiesc din salariu la salariu si care sa cufunda în surse de credit lor de a face capete întâlni. Daca sunteti în stare sa planul de credit de cheltuieli si plati la contul dvs., va fi recompensat cu linii mai mare de credit si rate mai bune. Altfel, daca nu sunteti eficienta si disciplinat, cu card de credit, veti avea optiuni foarte putine disponibile.

3 comments:

  1. Buna,
    Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da credite companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. la tot personalul sau oameni, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar urgent, imediat sau strees, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Este adevărat că, credite personale, credite auto, împrumut de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie serios de împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a atinge dorinta ta, vom da credite personale, împrumuturi de afaceri și întreprinderi, precum și orice fel de împrumut, puteți să ne contactați la un împrumut la prețuri accesibile acum
    Contacteaza-ne.
    E-mail: augustaibramhim11@gmail.com

     APPLICATION DATA
    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Numărul de telefon:
    9) Poziția curentă în locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma creditului necesare:
    12) Durata creditului:
    13) Scopul creditului:
    14) Religia:
    15) V-ați aplicat înainte de:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    ReplyDelete
  2. Bună ziua, numele meu este Julia Simon, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 80,000.00.Euro pentru că am nevoie de un capital mare de 190,000.00.Euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu mai pot suporta din nou, acest lucru se întâmplă. în 2 luni în urmă, m-am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă m-au ajutat asigura un împrumut de la o companie. mamă bună, aș dori să profit de această ocazie pentru a spune vă mulțumesc și Dumnezeu continua să vă binecuvânteze. Îmi place, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există o mulțime de escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, conectați-vă cu dna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail .com. De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mail acest: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți îndoieli. te rog el este singurul care este de încredere și de încredere.
    Mulțumiri.

    ReplyDelete
  3. Buna,
    Numele meu este Wulan Sari Sunt din Hunedoara in Romanan. Vreau să mulțumesc mult doamnei Loana George, care ma ajutat când eram victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ (8.000 de euro) pentru că aveam nevoie de un capital mare de 25.000 de euro. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces aproape că mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. În mai 2017, un prieten mi-a prezentat-o ​​pe o creditoră bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut de la o companie bună și mi-a prezentat-o ​​pe CEO GARANȚIA TRUST LOAN și i-am depus cererea (45.000 euro) A fost o glumă sau o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore numai pentru 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de a deveni săraci la cineva din Hunedoara în Romanan agian, așa că am sfat pe toți românii mei care urmează aici care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com și vă pot asigura că veți A lua un împrumut fără pedeapsă regretă, pentru că așa am primit împrumutul meu de la Loana George ea o persoană de încredere, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: sariwulan3600@gmail.com

    Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    Toate cele bune

    Dna Wulan Sari:

    ReplyDelete