Obligatiunile corporative - De ce Corporatii Business emite obligatiuni corporative

În general, putem împarti oferte pe piata obligatiunilor în doua tipuri de obligatiuni, unul este cunoscut ca obligatiuni corporative în timp ce altul este cunoscut ca obligatiuni municipale. Aici ne-ar introduce si explica despre legaturile si modalitatile o pot face investitii în ele.

obligatiunile corporativ, dupa cum sugereaza numele sunt emise de catre societati comerciale diferite. Singurul scop în spatele plutitor acestor obligatiuni este de a colecta capitalul necesar de care are nevo
Este important sa stiti ca obligatiunile de flotant nu este optiunea doar cu societati comerciale de colectare a banilor, mai degraba acestia pot merge, de asemenea, de a lua imprumuturi de la banci, acestea pot pluti actiuni la bursa si, desigur, posibilitatea de a vinde inventarul este întotdeauna în mâinile lor.

Singurul motiv pentru care invoca obligatiuni corporative este ca ei trebuie sa plateasca mai putin rata dobânzii la obligatiunile corporative decât este cerut de catre banci sau alte institutii financiare. În plus, unele ori conditia de societate este ca o mare parte slab ca nici o institutie este gata pentru a împrumuta bani.

În timp ce plutesc obligatiunile companiilor nu trebuie sa pastreze garantiilor cu o persoana de creditare ca obligatiuni garantate care nu sunt sustinute de orice proprietate fizica a companiei. Acesta este doar credibilitatea unei companii care îi ajuta pe oameni sa decida daca sa cumpere obligatiuni al unei singure societati sau nu. Un alt avantaj de obligatiuni plutitor este ca, daca pâna la data scadentei compania nu vrea sa plateasca înapoi banii, se poate converti aceste obligatiunilor în actiuni.

Dimpotriva, de a investi în obligatiuni corporative investitorii ajuta pe sine obtine cea mai rentabila pe piata. În cazul unei investitii în obligatiuni corporative este fabricat dupa o cercetare amanuntita si într-un mod profesionist, se poate ajunge cele de investitii creste cu un ritm uimitor.

No comments:

Post a Comment