Bill GI sustine trecerea de la Militar Cariera civile pentru mame

Pentru mamele singure multe, serviciul militar a creat oportunitati de cariera le-ar fi imaginat niciodata înainte de enlistments lor. Multi au descoperit interesele si aptitudinile care au avut nicio idee, iar unele s-au bucurat gusturi chinuitoare ale carierei, care au umplut visele din copilarie. Multe femei militare au început de asistenta medicala si cariere de asistenta medicala, si chiar mai mult au neumblate trasee noi în domenii considerate în momentul în provinciile exclusiv de barbati<: Ei au devenit masinisti, mecanici, ingineri, calculator si specialisti IT, logistica si lucratorii experti calificati atât în cerere în sectorul privat, ca si în armata.

Ca aceste mame unica pregati sa paraseasca armata si sa revina la viata civila, acestea speram sa continuam dezvoltarea lor personala si profesionala, încasare privind sprijinul generos de la New GI Bill.

În conformitate cu dispozitiile legii:

- Guvernul va plati costul integral al scolarizare si locuinte, deoarece participa la sustinut public colegii si universitati, precum si beneficiile acestora de asemenea, vor acoperi manuale si rechizite.

- În cazurile în care în mod exceptional veteranii talentati înscrie la programe de înalta competitivitate în universitati particulare "The Yellow Ribbon" Programul de asemenea, vor make-up diferenta dintre public si cursuri particulare-scoala.

mame singure au folosit post-9/11 beneficii GI pentru a participa la Harvard, Yale, Stanford, Cal, si duce, diferentiindu-se numai în salile de clasa asa cum au facut în tara.

"Serviciu meu în Irak ma invatat mai multe despre bucurii ale vietii si ororile decât am vrut vreodata sa stiu", spune Aracelli Ramirez, acum student la Universitatea din Chicago. "În mare parte, desi, ea ma învatat cum am curajos, si mi-a amintit cat de mult vreau sa se prevada pentru fiicele mele. Eu am venit de vârsta si am descoperit adevarata mea de asteptare ", Ramirez afirma. Cu sprijin din partea Bill GI si federal a sprijinit burse, Ramirez studiaza pentru a deveni un pediatrica Certified Nurse Practitioner. "Atât de multi copii sufera atât de inutil", Ramirez se plânge: "Sper sa pot sa le aduca o oarecare masura mici de relief".

Cu toate acestea, exista anumite criterii de eligibilitate care trebuie urmate înainte de mame pot gândi la GI Bill ajutându-le în educatia lor post de descarcare de gestiune a acestora de la plata impozitului militare. Aici este un rezumat al criteriilor de eligibilitate:

- Trebuie sa fi servit drept active de un minim de 90 de zile dupa 10.9.2001. Aceasta include taxa activa ca un membru Armatei sau la un apel.

- În plus, este obligatoriu ca ar trebui sa fi avut un record de servicii onorabil si descarcare de gestiune.

Toate în toate, ati putea avea beneficii mare, daca aveti un record bun serviciu de pe pergamentele militare. Deci, ce mai astepti, mame militare? Du-te si ia oportunitate.

No comments:

Post a Comment