Cautare pentru bani nerevendicate si de proprietate pe numele dvs.

Tara are un nou capitan de la cârma si americanii sunt gata pentru a încerca sa schimbe cadrul economic al tarii singurul mod posibil. O recesiune a lovit tara pe atât costurile cât si este rapid târâtor în sus fata de statele central. Nenumarati oameni sunt în afara de locuri de munca, din case si aproape afara de speranta. Chiar si cu sperantele unei noi, mai inteligent presedinte, acesta va lua o în timp ce pentru economia americana sa recupereze. Americani, indiferent de nume, vor nevoie de
Necunoscute publicului larg, guvernul colecteaza pierdute sau abandonate în active financiare de la companii, banci si institutii financiare în fiecare an. Potrivit NAUPA, un acronim pentru Asociatia Nationala a nerevendicate Administratori proprietate ", nerevendicate proprietate (denumit uneori abandonate) se refera la conturi în institutiile financiare si societatile care nu au desfasurat activitate generate sau contactul cu proprietarul pentru un an sau mai lung perioada. forme comune de proprietate nerevendicate includ economii sau de control conturi, stocuri, dividende uncashed sau cecuri de salarizare, restituiri, cecuri de calatorie, distributiile de încredere, neamortizate ordine de plata sau certificatele de cadou (în unele membre "), platile de asigurare sau de restituiri si polite de asigurare de viata, anuitati, certificate de depozit, rambursa client, depuneri de securitate de utilitate, plata redeventelor minerale, si continutul de cutii de depozit de siguranta "În prezent, acestea sunt în valoare de aproximativ 33 miliarde dolari raspândirea-out între diferitele trezoreriile statului si toti oamenii au de a face este cautarea de bani nerevendicate de catre persoana nume.

Destul ironic ca, în acest timp de conflict economic, oamenii îsi pierd înca de cale a finantelor lor si niciodata nu ia cautare timpul pentru bani sub numele lor. Aceste fonduri stau în banci, societati de asigurari, diverse afaceri, etc pâna la proprietarii lor amintiti si vin pentru a le obtine. În caz contrar, acestea sunt colectate de catre Guvernul SUA ca nerevendicata de proprietate de stat, dupa perioada specificata de somnolenta (3-5 ani de obicei),. Un fragment din Georgia comunicat de presa de catre Departamentul de Stat al Trezoreriei nerevendicate de proprietate Unitatea de perioadele de somnolenta explica cel mai bine: "Timpul ca trebuie sa treaca pentru proprietatea care urmeaza sa fie determinate" abandonat "si predat statului variaza în functie de tipul de proprietate. De exemplu, salariile nu au fost revendicate si procedurile de lichidare, companie trebuie sa fie predati de stat dupa un an. Marea majoritate a proprietatii revendicate trebuie sa fie predate statului la cinci ani dupa contactul trecut, cu proprietarul de drept. rame Timpul pentru alte tipuri de proprietate sunt: continutul Seif trebuie sa fie transmise catre stat doi ani de la caseta a fost deschis de catre institutia financiara holding; ordinele de bani dupa sapte ani de la data emiterii si cecuri de calatorie cincisprezece ani de la data emiterii . "

Extrasul este destul de standard în toate cele 50 de state americane si cele mai multe au site-uri unde vizitatorii sa cautati pe denumire sa localizeze activele din cauza acestora.

The nerevendicate diviziei de imobiliare, în fiecare stat preia activele pastrare a cetatenilor "a pierdut si localizarea proprietari. Majoritatea statelor pastreze fondurile pe termen nelimitat, pâna când proprietarii sau beneficiarii lor caute bani nerevendicate de catre un nume de persoane si realizeaza ca sunt de fapt lipsa de bani si show-up pentru a colecta. Totusi, daca vii din Idaho sau Indiana, tu sunt îndemnate sa caute cât mai repede posibil niciodata Daca ati cautat. Dupa 10 de ani, daca bunul, daca nu a sustinut, în care statul ia posesia totdeauna. În prezent, restrictiile de timp nu se aplica la unele dintre cele mai active state precum California, Texas, Washington, New York sau din Florida. Toate americanii sunt îndemnate sa caute bani revendicate si bunuri în numele lor în fiecare ani, si de câteva ori pe an ca fondurile sunt adaugate pe tot parcursul anului.

No comments:

Post a Comment