Ce este Contabilitate?

Unii oameni au o cariera creat teribil succes in evidenta contabila în timp ce alti oameni au crezut ca despre o cariera in evidenta contabila, dar au actionat niciodata pe ea. Contabilitate nu este identic, astfel cum contabile, acest lucru poate fi o perceptii gresite comune. Contabilitatea este o varietate mult mai mare de drepturi si responsabilitati financiare, în cazul în contabilitate este doar o functie care ofera unele dintre informatiile de baza necesare pentru contabilitate.

Contab
Contabililor face intrarile efectele financiare în reviste si conturile. Acestea sunt doua lucruri diferite. Un jurnal este înregistrarea tranzactiilor în ordine cronologica. Conturi poate fi o evidenta separata, sau o pagina pentru fiecare activ si pentru fiecare responsabilitate. O tranzactie va afecta mai multe conturi. Contabililor pregateasca rapoarte la partea de sus a anumita perioada de timp, cum zilnice, saptamânal, lunar, trimestrial sau anual. A încerca si de a face aceasta, tuturor conturilor trebuie sa fie pâna la data de. înregistrarile Inventarul trebuie sa fie actualizate si, prin urmare, rapoartele verificate si duble verificat pentru a confirma ca sunt fara erori posibil.

The contabililor compila suplimentar listari completa a tuturor conturilor. Acest lucru poate fi cunoscut ca balanta ajustate. Întrucât o întreprindere mica ar fi 100 sau conturi, astfel, companiile foarte mari vor avea o multime de peste 10.000 de conturi. În ultimul pas este pentru contabil pentru a închide carti, ceea ce sugereaza ca aducerea tuturor contabilitatii de un an fiscal pentru un shut si generalizate.

No comments:

Post a Comment