Familie Finante

Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care tinerele cupluri raportul în timpul primului an de casatorie devine la trânta cu finantelor comune. În timp ce majoritatea sunt dispusi sa împartaseasca ceea ce au cu partenerului, acestea nu sunt sigur pe cea mai buna cale bring aceasta repartizare în effect pentru ca acestea sa parts de partenerul lor noi, dar în acelasi timp maintain securitate financiara si o marja de autonomie . Unele cupluri rezolva acest lucru prin recurgerea la finantelor sep
Precum si aceasta, exista, de asemenea, problema pe care multi oameni este greu sa buget si controlul finantelor lor. Este un lucru sa esueze pentru a urmari cheltuielilor, atunci când sunt singura, dar când esti casatorit tu ai mai mult sa raspunda la mult decat tine. Acest lucru este valabil mai ales o data aveti copii. Daca unul dintre parteneri nu reuseste sa pastreze controlul a cheltuielilor acestora în timp ce celalalt este fortat sa griji finantelor, se poate crea o presiune enorma asupra relatiei.

Bugetelor de familie

Una dintre cele mai bune raspunsuri la aceasta dilema este de a crea un buget de familie. Acest lucru ar trebui sa evidentieze ceea ce este permis diverse cheltuieli, care urmeaza a fi responsabil pentru cheltuielile de ceea ce si cât de mult fiecare partener poate cheltui pe cheltuielile discretionare. În timp ce acest lucru poate parea ca un raspuns drastice care ia parte toate responsabilitatea si independenta financiara din partea ambilor parteneri, tot ce face este cu adevarat obtinerea ambelor parti sa stai jos si de a lucra împreuna în prealabil cum de mult îsi pot permite sa cheltui pe ce, si apoi ramânem la acest lucru. Este despre a fi în control al cheltuielilor, mai degraba decât permitându-le sa aiba un control asupra ta.

Alte modalitati de a avea grija de dificultati între cuplurilor casatorite, este de a diviza în cheltuielile familiei in functie de cat de mult câstiga fiecare partener. În acest fel ambele vor simti responsabili pentru securitatea familiei si va simti ca acestea sunt un contribuabil important la finantele familiei.

Probleme financiare

În timp ce fiecare partener trebuie sa aiba un nivel de libertate financiare, precum si a vietii private, finantelor ar trebui sa fie discutate deschis si fara rusine. datoriile din trecut sau greselile pe care o parte-a facut ar trebui sa fie pus în trecut si ar trebui sa fie uitate. În acelasi timp, daca un partener arata ca acestea sunt în imposibilitatea de a stick la bugetele le-au convenit, la libertatea lor financiare vor trebui sa fie luate la ei si ei ar trebui sa aiba o lesa strâns în domeniul financiar.

No comments:

Post a Comment