Confundat de e-Cumparatorii si pastreze banii

Unchiu-meu, prin caramida si mortar de magazine ma învatat multe lectii valoroase de afaceri. Una care mereu ecouri în minte, si care poate fi chiar mai proeminent valabil si în statele lumii online care un client nu cumpara confuz. Spre deosebire de magazine ale caror his "ajutor" angajati "statea sa ajute cineva care afiseaza un aspect asomare, e-commerce site-uri nu au acest lux. vizitatorii dvs. nu poate fi personal, astfel încât tendinta de minute ei a lua confuz se muta pe site-ul urmator.< Sunt urmatoarele sugestii despre cum sa evitati aceste situatii Înregistrati-va si de a lua de apel. Desi aceste poate parea evident, a verifica nete, multe site-uri le încalca cred ca ati dori.

Primele impresii

Spre deosebire de lumea dating în care cineva poate face de fapt un efort de a ajunge la stiti, site-ului dumneavoastra are putin timp sa faca o impresie stunning prima înainte de clicuri vizitatori care pic la X din dreapta sus al ecranele lor niciodata, sa revina. Cele mai multe posibil nu voi ajunge la site-ul dvs. de sansa. Voi de tip, probabil, unele termeni de cautare de un motor (sa utilizeze "livrare flori" ca un exemplu pentru aceasta poveste) si anuntul site-ului dvs. apare relevante pentru interogarea mea. Acum, primul lucru Caut sosire este cum ta de e-business ma va ajuta. Deci, va rugam sa-mi arate imediat (ultimul lucru pe care vreau sa faceti este sa aseze timp de 5 minute în timp ce o încarca fantezie prezentarea Flash). Acea bucata mica de proprietati imobiliare de mai sus ori de pe pagina web-ul este de multe ori uita-te la toti oamenii; folosi acest spatiu cu întelepciune.

Beneficii

Cum produsului / serviciului va beneficia clientii dvs. este primul lucru la care tin. Tune dvs. de vizitatori în statie fiecaruia de radio preferat: WII-FM (Ce este pentru mine). Asa cum am mentionat anterior, la fel ca cei mai multi oameni aceste zile, trebuie sa stiti cum bunurile dumneavoastra vor sa ma ajute intr-o fractiune de secunda. Deci, arata-mi imediat intr-o maniera clar ca florile sunt cele mai frumoase din jurul sau pe vânzarea sau livrarile dvs. sunt rapid si rareori a pierdut. Ia ceva timp sa se gândeasca de ce vizitatorii s-ar veni la site-ul dvs., ceea ce esti dupa si apoi sa le arate ca am ajuns la locul potrivit.

Site-ul Structura de

Daca nu aveti spatiu suficient pentru layout clar toate avantajele pe pagina dvs. într-un mod clar si concis, prin toate mijloacele a crea câteva pagini, plus beneficii. Poate intr-o pentru preturile, unul pentru optiuni de livrare, unul pentru aranjamente florale si so on. Doar asigurati-va sa le denumeasca, clar în evidenta o bara de meniu. Nu ma site-ul dvs. de cautare pentru ei. Nu ma face sa folosesc Sitemap si pentru iubirea de tot ceea ce este sfant, nu ma face sa merg prin intermediul a 6 pagini suplimentare pentru a obtine pentru ei.

Despre Tu vs Despre noi

Asadar, ati fost în afaceri începând din 1987. Ati castigat prestigiosul International flori Store (IFS) atribuire sase ani de functionare. Ai da 100% dintre profiturile dvs. de caritate. Acesta este minunat si pot face eu mai înclinati sa faca afaceri cu dumneavoastra. Doar amintesc ca exista 'unul persoana îmi pasa mai multe despre tine si ca's "mine". Nu confundati mine prin aruncarea toate acest extra despre tine My Way. Ce naiba este oricum IFS? Vreau sa aud mai multe despre mine. Daca aveti adevarat un îndemn sa chestii site-ul dvs. cu info exces, cel putin îmi spun ca ceva lungul liniilor de "prin dând flori noastre sotia ta, ea nu va fi mad la tine pentru câteva ore". Este ceea ce poate face pentru mine, nu cât de bun esti, ca va trebui mi ajunge pentru cartea mea de credit.

Casa

Im 'dragut sure Im' nu singurul care a avut aceasta experienta unu prea multe ori. Merg prin intermediul site dvs., dragostea florile si mergeti la Checkout. Numai sa afla ca procesului dumneavoastra checkout real implica 18 trepte, necesita probele de sânge si o echipa juridice depline completa. Dupa blestemarea ziua ai fost nascut, las caldura site-ul dvs. si cumpere flori alta parte. Asigurati checkout dumneavoastra ca usor sa complet ca omeneste (sau electronic) posibil. Luati orice metoda de plata este posibil. Cereti numai pentru informatii aveti nevoie adevarat (Im 'dragut sure nu aveti nevoie numarul meu de fax sa trimita flori). Si la sfârsitul de ea, da-mi niste fel de confirmare de primire astfel încât I poate restul asigurat toate mers bine.

Uita-te la Google ca un exemplu extrema a un site minte. Da au facut serviciul lor better apoi atunci art.hot concurentei. Dar când te duci la lor site, toate exista, este o caseta de cautare simplu. Este curat, rapid si usor sa functioneze. Nu aveti nevoie o instructiune manual la figure it afarã si nici ar trebui I, atunci când sosesc la site-ul dvs.. În lumea astazi agitata, suntem toti mult prea ocupat pentru ca

No comments:

Post a Comment