Buna Sfaturi de Investitii Verzi

În ciuda blues economice internationale, a investi în companii verde and fonduri este înca merita faci. Eco stimul preparate injectabile sunt acum de luare de investitii verzi mai atractive pe termen lung.

investitiile verde sunt considerate ca oferind întoarce de buna si stabila privind investitiile în timp, chiar si în încetinirea cresterii. Investitii în societati verde sau fonduri este, de asemenea, dreptul de lucru trebuie sa faceti daca va pasa impactul investitiilor banii pe noastre pr
Pagini verde nu este un consilier financiar sau de broker de certificat investitii, dar aici sunt unele bune sfaturi verzi credem ca va poate ajuta sa faca o eco decizie constienta atunci când vine vorba de a investi banii:

- Alegeti-un fond care investeste în anuitati durabila si / sau responsabil social companiile si ramurile industriale.

- Daca aveti un cont de economii, a verifica raportul de durabilitate de la banca dumneavoastra.

- Cercetare unui manager de fonduri care este specializata în etice si / sau de investitii durabile.

- Verificati Dow Jones Sustainability Index a vedea ce companii sunt cele mai bune performante în sectorul lor.

- În cazul în care investesc într-o companie de tehnologie specifica, uita-te pentru companiile care sunt bine gestionate.

- Diversificarea investitiilor cu fonduri diferite, tehnologiilor si / sau companii pentru a va oferi cele mai mari sanse la o rentabilitate buna.

- Nu toate companiile de masa sunt create egal. Chiar daca verde nu este considerentul principal în portofoliul dumneavoastra, cautati pentru raport durabilitatea unei societati, multe dintre acestea includ, de asemenea initiative durabilitatea în rapoartele lor anuale si a strategiilor pe termen lung,.

No comments:

Post a Comment