Cum un cont de comerciant gratuit va pot ajuta organizatia non-profit

Nu toata lumea are o inima de aur ca tine - tu, care au construit viata ta in jurul presiuni pentru alte cauze decât tine. Ai dedicat egoiste viata ta fata de a face acest lumea un loc mai bun - sa fie este o organizatie non-profit în mediul înconjurator sau domeniul umanitar.

Fie ca esti un avocat al Greenpeace, care încearca sa ridice de fonduri pentru grupuri de locuinte în tarile din lumea a treia sau de localizare proprietarilor pentru animalele de companie abandonat, dvs. de caritate /
Beneficiu pentru toti ", o organizatie non-profit este o organizatie al carei scop principal este de a împinge o problema, o cauza, care poate fi o chestiune de interes public sau privat. Scopul unei astfel de organizatii este non-comerciale în natura. Nu exista nici un profit sa fie derivate din aderarea la un NPO - în natura de numerar, dar, probabil, niciodata.

În mod normal, NPOs împinge pentru cauze cum ar fi mediul, sociale / probleme economice, umanitare, politica, sanatate, religie, sport, etc

în considerare, daca este comerciant liber în imagine?

Un cont de comerciant Free pot ajuta în diverse moduri, pentru a finanta NPO dumneavoastra. Datorita naturii sale non-comerciale, banii sunt greu sa vina by pentru NPOs, prin urmare, necesar sa ceara de la oameni generosi - de multe ori filantropi - pentru finantare. În afara de ele, NPOs atingeti canalele de finantare cum ar fi evenimentele atât online si deconectat.

Recent, bloggeri din întreaga lume blogged pentru o zi toata - fiecare cu nise de timp - ca un eveniment de strângere de fonduri pentru o institutie de caritate. Dar tu nu trebuie sa înceapa evenimentelor cotidiene robinet doar pentru utilizatorii de Internet din lume.

Prin având doar un cont de comerciant liber - poti.


Donatii online

Daca NPO dvs. are un site web, poti pune cu usurinta apel la butoanele de actiune pe pagina de aterizare, cu instructiunile de donatii online. Prin având un cont de comerciant liber, se poate solicita vizitatorii site-ului dvs. pentru donatii fie prin carduri credit sau de verificare conturi.




Recurente de facturare

Vizitatorii dvs. nu trebuie sa doneze sume de mare in doar un exemplu, - ele pot opta pentru dona în fiecare luna, trimestriale sau în cazul în care preferati, cu recurente de facturare. Patronii se pot înscrie pur si simplu conturile lor în conformitate cu optiune de facturare si au recurente nu mai faceti griji daca au dat NPO ales. Banii sunt deduc din conturile acestora sa fie creditate NPO dumneavoastra. În plus, majoritatea vizitatorilor va aprecia flexibilitatea de care ai oferit atunci când vine vorba de a face donatii. Un pic mai merge un drum lung.




Cel mai scurt timp Restrictii

Daca aveti un birou fizic, donatii se pot face în timpul orelor de lucru regulate - totusi, daca aveti un site web si un cont de comerciant gratuit, patronii dvs. pot face donatii în confortul din casele lor precum si timpul lor preferata. Orele de ungodly poate fi bun cu tine, atunci când vezi numeroase donatii facute în timpul acestor ori.




Mai larga retea

Tu nu trebuie sa-ti faci griji patronii care sunt în afara orasului - nu trebuie decât sa vizitati site-ul dumneavoastra si le pot face donatii de oriunde din lume. Ca un bonus, contului dvs. comerciale gratuit poate accepta donatii de la alte persoane pe care nu ar ajunge altfel doar cu biroul fizic. Expunerea cauza dvs. pot fi accentuate cu site-ul dvs., si din donatii poate fi mai mare cu contul dvs. comerciale gratuit.




Nr moneda restrictii

Daca aveti patronii din alte tari, contul dvs. comerciale gratuit poate accepta donatii lor. Chiar daca moneda este diferita de a ta. Exista nici o restrictie moneda pentru a vorbi despre.

Uita-te la comerciant gratuit considerare ca prietenul tau - un patron de felul pentru dumneavoastra organizatie nonprofit. Furnizarea de moduri de a face donatii poate creste finantarea necesara pentru NPO dumneavoastra. Profitati de Internet si a face mai usor pentru dumneavoastra si patronii constitutive sa continue sprijinirea cauzelor dumneavoastra.

1 comment:

  1. Bună, vreau doar să le spun tuturor că am primit împrumutul meu de 1.000.000,00 USD de la programul de investiții pentru împrumutul domnului Ben și sunt 100% contact legitim prin e-mail: 247officedept@gmail.com sau Trimiteți-i text pe WhatsApp + 1-989-394-3740 . dacă căutați finanțare de 100% la o rată scăzută de 2% în schimb.

    ReplyDelete