Tough Financial Times - 3 Întrebari cheie

Ori sunt plate din dreapta greu acum. Toata lumea o stie. Desigur, unele sunt acolo fac bine în linia aleasa de munca, dar o mare majoritate de oameni sunt foarte întinse, chiar acum, multe la punctul de pierde totul ar avea.

Primul pas pentru a supravietuitori aceste momente este de a evalua 3 intrebari simple.

Ce ai? Trebuie sa identifice ceea ce ai acum. Toate materialele si resursele financiare trebuie sa fie identificate. Daca este un obiect, poate fi vândut? De cât de mult? Resursele< financiare sunt politelor de asigurare, conturile de retragere, veniturile din munca, bani care va datoreaza, etc Cât este acolo care va pot ajuta din situatia dumneavoastra actuala?

Ce va datorez? Acest lucru este urmatoarea, si este la fel de mare ca prima. Cine, ce si cât de mult va datorez. Casa, masina de plati, student împrumuturi, etc Dar, ai absolut trebuie sa includa de asemenea, costurile lunare ... utilitatile, gaz pentru masina ta, bacanie bani, bani pentru copii la scoala, etc Tot ceea ce este o cheltuiala financiar trebuie sa fie identificate.

Ce ai nevoie? Aceasta este Biggie. Trebuie acum, dupa ce sa raspuns în primele doua întrebari, raspunde la aceasta treime. Care sunt prioritatile dumneavoastra? Ce ai nevoie? Esti a face o plata pe o televiziune de lux? Haide, într-adevar? Scapa de ea. Ai doua masini, dar într-adevar nevoie doar de unul? Scapa de suplimentare. Esti trai intr-o casa care nu va puteti permite? E timpul apoi pentru a face aceasta decizie dificil sa se mute.

Aceste întrebari si raspunsuri sincere, apasati tasta pentru viitorul tau financiar. Dar nu te prost, pentru ca tu esti singurul care poate te oferi cu ajutorul aveti nevoie pentru a supravietui aceste vremuri dificile financiar.

No comments:

Post a Comment