Poti anticipa fluxul de numerar?

Daca veti furniza termeni pentru produsele sau serviciile clientii dvs., aceasta poate fi o provocare, pentru a anticipa modul în care fluxul de numerar va fi de la o zi la alta. Vi se ofera de fapt, de finantare pentru clientii dumneavoastra. Sper sa întelegeti ca este ceea ce se desfasoara, sunteti bancii.

Termeni sunt o necesitate în mediul de afaceri de azi si sa aterizeze unele conturi, este o absoluta. Chiar daca sunt de acord asupra termenilor 30 la 60 zile sau mai mult, nu intra întot
Daca vi se lupta cu flux de numerar în contradictie, trebuie sa te uiti factoring în. Aceasta este o forma foarte puternica de finantare care va permite sa anticipa fluxului dvs. de numerar, si sa creasca compania dvs. la un ritm rapid. Puteti face acest lucru prin vânzarea de credit conturile demn de încasat la o companie factoring. Acest lucru va permite sa obtineti o injectie imediat de numerar. Compania de factoring va astepta clientii dumneavoastra sa plateasca facturile în timp ce folositi banii a satisface exigentele dumneavoastra fluxului de numerar.

Factoring este una dintre cele mai vechi forme de finantare comerciale, cu toate acestea, ramâne necunoscut sau gresit întelese în locul comerciale ale pietei de finantare. Factoring este de asemenea cunoscut sub numele de conturi de încasat de finantare si poate fi solutia perfecta pentru a începe up precum si condimentata si companii rapid de crestere.

O înfiinteze o societate poate beneficia de factoring datorita faptului ca factura este activului utilizat. Atâta timp cât factura este de un credit companie demna factura apoi devine activ care poate fi vânduta unei companii de factoring de numerar imediat. Factorul asteapta pe client de a plati factura in loc sa va asteapta cu privire la plata. Este ca si cum daca sunt de cotitura toate facturile dvs. termen lung în COD fara a lua departe termenii de catre client.

Multumesc pentru lectura.

No comments:

Post a Comment