Controlarea tau Bani si categoriile Zece din cheltuirea banilor

Aceste piste la Robert Allen multipla Curente desigur Venituri sunt îndreptatite Controlarea tau Bani si Cele Zece Categorii de cheltuire Money.

Robert parts Allen cu noi un mod simplu, usor si puternic sa ma gândesc la banii nostri. El reflecta pe melodiei anterioare unde am învatat despre copii Rockefeller si cum au fost instruiti sa considerare pentru modul în care acestea cheltuit banii lor la penny.

Dl Allen apoi ne introduce la un concept simplu a vedea situatia noastre financiare si< el solicita ea Teoria Cada de Economie. El explica ca fluxurile bani în viata ta prin un robinet bani si revarsa în cada banii si fluxurilor prin intermediul un exod bani. Scopul este de a umple cada dvs. la un nivel debordant. Este bun mod de a umple cada prin rotirea pe robinete mai mult sau sa conectati scurgeri (drenuri). El ne spune ca este ambele.

Majoritatea oamenilor au doar unul robinet majore (Iov lor). Deci el ne spune ca avem conectati scurgeri noastre si nap on robinete mai. El listele apoi scurgeri zece în ordinea prioritatii. Primele trei sunt parteneri dvs.:

1) Dumnezeu (Caritate sau Zeciuiala) 10%

2) Auto (Economii) 10%

3) Sam Unchiul (Taxele)

4) Shelter dvs. (Casa sau Închirieri Plati)

5) Cheltuieli uz casnic (alimentara, Îmbracaminte, Si Cheltuieli Normal viata)

6) de automobile dvs. / Transport

7) Distractie - Divertisment

8) Asigurari - Sanatate, Life, Dizabilitate, Proprietarii Principala, Etc

9) Diverse - Inclusiv Plati Spre Datorie

10) afaceri Cheltuieli

El apoi merge pe a ne cere sa clasifica toate banii am petrec în aceste categorii zece. El spune chiar si atunci când utilizati un program de calculator pentru a urmari cheltuielile dumneavoastra; ar trebui sa clasifica în continuare cheltuielile de acest fel.

Apoi, el devine gata sa examineze o tranzactiile cu moneda sau eveniment. Dl Allen subliniaza ca suntem cu adevarat avea doar un câtorva tranzactii bani fiecare zi. El ne spune ca persoana bogata petrece o medie de doar un minut mai mult pe bani eveniment decât persoana saraci. Pe pista sase el merge pe sa explice acest.

Acest mod de gândire poate simplifica sigur cum vom gestiona si cheltui banii. Vizualizarea ca aceste sunt toate scurgeri într-un cada face siguranta sens si putem simt minunat oricînd noi magazin jurul sau gasi o cale sa minimiza aceste cheltuieli. Nu uitati valoarea un dolar, si sa învete sa controlul bani dvs. cu zece categorii de bani cheltuielilor. Veti fi pe cale de curând sa câstigul salarial si care beneficiaza de mai multe dvs. de fluxuri de venituri.

No comments:

Post a Comment