Sarbanes Oxley: Respectarea si abordarea bazata pe risc

Sub sectiunea 404 a Sarbanes-Oxley (SOX) Act, o companie publica trebuie sa fisier un raport interne despre procedurile raportare financiara acesta urmeaza, eficacitatea proiectare si functionarii sale, si credibilitatii relatia sa financiare.

Impactul Sarbanes Oxley pe Companii publice:

Raportul interna trebuie transmis conform orientarilor SOX trebuie detaliate, si sa dea o descriere a tranzactiile financiare si starea companiei. Compania trebuie sa puna costul solutii eficiente, reduce
Sarbanes Oxley Riscului RoHS Bazat Abordarea

Potrivit guru financiar, Sarbanes Oxley ar trebui considerata o ocazie pentru rationalizarea aplicatii financiare si reducerea costurilor de conformitate. Ea este o ocazie pentru modernizarea sistemelor financiare, iar punerea în infrastructura moderna. Iata câteva abordari bazate pe risc:

1) bun management:

În cazul conducerii este convins cu privire la avantajele controalelor, angajati si manageri junior nivel veni, de asemenea, se rotunjeste la idee. Desi bani si timpul petrecut privind respectarea poate reduce dupa o perioada, angajamentul de gestionare niciodata ar diminua. În scopul de a asigura conformitatea, stimulente precum promotii, creste, etc actiuni sunt o optiune buna. Acei angajati cu înregistrari respectarii bunelor ar trebui recompensate pentru efortul au pus inch

2) Examinarea Controale:

Test pentru a vedea daca controalele de munca, deoarece acestea sunt destinate. abordare ul sa fie bine planificate. Aceasta va ajuta reduce numarul de controale aveti nevoie a testa prin plivitul afara de cele ca nu functioneaza. Abordarea bazata pe risc este aplicat controalelor pentru situatiile financiare. Puteti considera, de asemenea, mai multe tipuri de control, sau a unui amestec de toate, ca manuala / automata, superior / inferior, etc

3) Îmbunatatirea procedura de testare:

Odata cele mai bune controale pentru aplicatiile special, sunt izolat, va fi necesar pentru a le testa pentru verificarea conformitatii. Din moment ce testare pot fi costisitoare, cele mai multe companii se clatina procedura pe o perioada de doi ani. În doilea an, abordari mai bazate pe risc sunt angajati, si chiar auditorii externi numit în, daca este necesar. Proceduri interne testare trebuie sa fie rationalizate, si planurile de testare sunt standardizate.

Conformitatea cu Oxley Sarbanes Actul face obligatoriu ca organizatiile face procedurile de testare si partea riscul abordare bazata cererilor lor afaceri zilnic. Actul trebuie privita ca o oportunitate pentru rationalizarea controale, reduce complexitatea, îmbunatatirea comunicarii cadrul organizatiei, si a reduce riscul situatiilor necinstit financiare.

Exista un numar de consultanti disponibile care va pot ajuta si compania dumneavoastra sa se pregateasca pentru Sarbanes Oxley. Puteti localiza le peste tot pe net by doing cautare corecte.

No comments:

Post a Comment