Ce face Companiile de management Evaluarea Platiti Serios?

Daca ati fost la orice evaluator forumuri sau grupuri de discutii, veti auzi de multe ori opinii contradictorii privind societatile de gestionare evaluare. Some evaluator le iubesc si altii nu va merge aproape de ei, fie pentru ca din propria experienta sau povesti de groaza au auzit.

Exista mai multi factori implicati in ceea ce o societate de administrare va plati un evaluator. Acestea includ:

Numarul de pe lista de evaluatori, aprobarea lor - Unele companii de management de evaluare au
Unde sunteti localizat geografic - Daca va aflati în zona metropolitana mari, concurenta este acerba si societati de administrare va plati mai putin din cauza numarului de evaluatori în zona. Daca sunt amplasate într-un oras mai mic, mai ales atunci când toate evaluatori de acord asupra taxelor minime, companiile de management sunt nevoite sa plateasca rata complet pentru evaluare.

Daca acestea opereaza pe un sistem de oferta - Indiferent unde va aflati, unele companii lucrul la un sistem de oferta. Practic, cine raspunde în cel mai scurt timp, cantitatea de oferta cu cel mai mic, câstiga.

Ce tip de aprecieri a efectua - Aceasta ia în considerare nivelul tau de licenta si aspecte complexe de evaluare. For aprecierilor complexe evaluatori sunt multe contactat personal pentru a vedea daca ei vor accepta si loc de munca, de multe ori, li se cere sa liciteze pentru locul de munca.

Obliga Rush - Cele mai multe companii vor plati în plus pentru locuri de munca graba, desi nu sunt mai mult decât în cazul în Rush este solicitat sa se încheie în 24 de ore sau mai putin.

Cum de a aduce în mai multe actiuni pentru afacerea dvs.

Pe baza informatiilor de mai sus, ati putea fi tentati sa ignore de lucru pentru societatile de gestionare apreciere toate împreuna. Iata câteva sfaturi pentru a aduce în activitatea de evaluare fara a da mai departe serviciile tale.

Înscrieti-va pentru cât mai multe AMC ca este posibil - Exista sute de societatile de gestionare evaluare disponibile care se pot semna cu. În timp ce unele se concentreze pe o anumita zona geografica, cele mai multe sunt nationale. Exista zeci de AMC mai mici (si anumite retele de mare), care nu lucra la un sistem de licitatie, oferta mare de compensare si orele decente rândul sau.

Acceptati aprecieri mai complexe - Daca va înscrieti pentru un AMC, care functioneaza pe sistem care nu sunteti multumit cu doar le spune ca se specializeaza în aprecierilor complexe si pretul de taxe în consecinta. Tu nu poate obtine cât mai multa munca de la ei, dar, daca va înscrieti cu mai multe societati de administrare, acesta va aduce un venit consistent.

Accepta comenzi de vârf, atât timp cât ea nu compromite calitatea dumneavoastra de lucru - functie de tine si cunostintele din domeniul pietei dvs., ati putea fi în masura sa accepte papura de locuri de munca care nu vor compromite munca ta.

Upgrade de licenta - Unele companii de gestionare a accepta doar evaluatori care sunt certificate sau care plateasca mai mult pentru evaluatori, care au o licenta de upgrade. Daca nu sunteti deja certificate, aceasta este o modalitate foarte buna de a va promova afacerea si sa câstige mai mult.

Sa devina un expert într-un alt zona - Prin extinderea frontierelor dumneavoastra poate fi capabil de a aduce în activitatea mai mult pentru tine, mai ales daca sunt dispusi sa se deplaseze într-un loc ca altii nu doresc sa mearga.

Uita-te de munca din afara AMC's - În timp ce aceasta poate lua unele eforturi de a genera afaceri în afara societati de gestionare de evaluare, este bine în valoare de efort. bancilor Piata avocati sa, CPA si local, care fondul propria lor împrumuturi.

No comments:

Post a Comment