Marea Britanie Asset Management - Ce face?

de gestionare a activelor presupune gestionarea investitiilor unui client de catre o societate de servicii financiare, care pot fi, de obicei, o banca de investitii. Modul în care în care functioneaza este ca societatea investeste în numele clientilor sai si le ofera acces la o gama larga de oferte de produse traditionale si alternative care nu pot fi abordabil sau accesibile de catre un investitor mediu.

Ca o regula, în detrimentul serviciilor oferite de companii implicate in managementul ac
Atunci când un individ bani depozitele în cont, este amplasat intr-o fond de pe piata monetara. Fondul, asupra de alta parte, ofera o întoarcere mai mare care poate fi gasite în economii regulate si conturile verificarea. Acum, avantajul persoanelor este ca acestea pot efectua toate bancare si de investitii de activitate de la aceeasi institutie. Acestea nu va necesita având o banca si cont brokeraj putin doua companii diferite.

Astfel, gestionarea activul în UK include, de asemenea gestionarea profesionala a diverse valori mobiliare place actiuni, etc obligatiuni si exemplu, activele imobiliare pentru atingerea obiectivelor dorit investitii pentru beneficiul investitorilor. Din nou, în acest caz, investitorii pot fi institutii ca societatile de asigurare, fondurile de pensii, corporatii etc Sau poate fi investitorii privati place atât direct prin contracte de investitii si mai frecvent prin sisteme plasament colectiv exemplu fondurile mutuale.

Asset Management din Marea Britanie este folosit în fiecare prezent si apoi sa se refere la gestionarea investitiilor de investitii colective. Este de asemenea un faptul ca de gestionare a fondului mai generic poate referi la toate formele de investitii institutional precum si gestionarea de investitii pentru investitorii privati. , Cu o multime de societati de gestionare a activelor din Marea Britanie, este usor sa obtii solution este necesar în acest sens.

No comments:

Post a Comment