Stabilirea prioritatilor dumneavoastra financiare

Daca stiti it sau nu, sunteti setarea întotdeauna prioritatile dumneavoastra financiara. Unele pot decide ca un sistem stereo nou este mai inportant than factura luna aceasta electrice. Acest lucru poate fi un pic de pe perete dar este setarea înca prioritatile dumneavoastra.

Oricine care doresc sa gestioneze mai bine banii lor ar fi întelept sa determina ce prioritatile lor financiare sunt si stick la ele. Desigur, daca vedeti ca aceste prioritati nu va pune mancare pe masa si plati facturil
Setarea prioritatile dumneavoastra este simpla. Tu decizi doar ceea ce este cel mai important aspect de finante si de a pune acel element pe sus. Totusi, daca tu decide asupra ca stereo peste factura electrice, Puteti gasi singur în întuneric cu nu nevoie pentru o stereo.

Exista prioritatile de baza ca apartine toata lumea. Acestea sunt simplu o chestiune de supravietuire. Aici este o lista de baza:

Apa

Food

Adapost

Asta a fost o dur unul.

Ce dureaza asigura ca nevoile nostri de baza sunt îndeplinite? Ingredientul principal sa fie o sursa de venit la plata chiriei sau plata casa, plata utilitatilor, si cumpara alimente. Aceasta este în cazul de a începe sa stabilirea prioritatilor dumneavoastra.

Înainte puteti petrece alt Penny, aveti sa aiba grija de ceea ce trebuie sa supravietui. Nu puneti largul chiria sau plata casa, utilitati si nu dramui pe bacanie dvs. si elementele necesare sanatate. Daca veti face, veti începe sa confrunta cu probleme de bani mult mai devreme decât v-ar daca ati avut întârziat plata facturilor alte loc.

Ce urmeaza? Daca sursa de venit întâmpla sa vina de la un loc de munca, atunci as spune ca dvs. de transport. Trebuie sa te înainte si înapoi la munca pentru a putea permite toate alte lucruri. Acest lucru ar include plata dvs. de vehicul, de gaz, de asigurari si de întretinere. Daca sursa de venit nu este un loc de munca, atunci du-te la pasul urmator.

Si acum? Desigur, aceasta ar fi facturile alte. Puteti împarti chiar aceasta categorie un pic suplimentare.

Întâi, aveti facturile dumneavoastra ca sunt garantate prin proprietate. Tu ar trebui sa plateasca întotdeauna aceste facturile primele.

Doilea rând, facturile dvs. negarantate care sunt, probabil cardurile de credit.

Motivul ar trebui sa platiti întotdeauna facturilor securizate Prima este ca este mult mai probabil ca acestea sa poata lua proprietate securizate si, probabil, va exceptia cazului în care plata este efectuata. În timp ce carduri de credit companii sunt cunoscute pentru amenintarile lor, ei foarte rar urmeze. Eu nu spun sa nu le plateasca, doar ca nu sunt de mare ca o prioritate, deoarece facturile securizate.

Urmatoarea ar fi economiile. Eu chiar sa urasti la economii lista ca prioritatea dvs. ultima deoarece având o economii poate preveni utilizarea acestor carduri de credit temut si ajuta în moduri atâtea. Daca aveti bani pentru a acoperi toate prioritatile dumneavoastra, atunci ar trebui sa puneti întotdeauna economii în partea de sus a listei. Cu toate acestea, daca nu aveti suficienti bani pentru a acoperi facturile si cheltuielile, apoi dvs. de economii va trebui sa fie primul care merge.

Doar trecerea în revista. Mai jos Lista este un exemplu a ceea ce prioritatile dumneavoastra financiare ar trebui sa arate:

1. Bacanie si materialele necesare de sanatate

2. Locuintei (Închirieri sau Casa Plata)

3. Utilitati

4. Transport

5. Bills Securizat

6. Bills Unsecured

7. Economie

speram ca nu veti obtine în pozitia de a avea pentru a decide care din lista de mai sus vor trebui sa astepte. Dar daca ai face, dupa prioritatile de mai sus este absolut necesara pentru a asigura supravietuirea voastra.

No comments:

Post a Comment