Care sunt Examinatorii adevarat cauta în secret bancar Actul - Program de BSA?

Uniunile de credit de pretutindeni se confrunta cu provocarile legate de trecerea acestora secretul bancar Actul de examinare. Acest examen include, de asemenea OFAC si SUA Patriot Act "(Programul de identificare a clientelei - CIP). Acest articol va sprijini unirea dvs. de credit în abordarea acestor provocari prin stabilirea faptul componentele importante asociate cu aceasta sarcina.

Politici si proceduri:

Politicilor trebuie sa abordeze angajamentului Uniunii credit pentru asigurarea re
BSA include si valutar tranzactiei Raport (PCP), a Raportul de activitate suspecte (SAR), Raportul de externe bancare si conturile financiare (FBAR) si Raportul de transport international a monedei sau a instrumentelor monetare (CMIR),.

Trebuie sa se adreseze CIP: primirea unor date de identificare pe cineva care deschide un cont, verificarea cu privire la identitatea oricarui client care deschide un cont, întretinerea evidente; determinarea daca persoana apare pe orice lista guvernului si, observati la persoana ca Uniunea credit va fi solicitarea de informatii pentru a verifica identitatea.

SUA Patriot Act necesita în continuare uniune de credit pentru a verifica baza de date împotriva sectiunea 314 (o) cererile.

politica de Credit Union de BSA, de asemenea, trebuie sa includa: un sistem de controale interne, la desemnarea unui ofiter de BSA, care coordoneaza / Monitoare conformitate BSA (pentru OFAC, trebuie sa fie o persoana desemnata în fiecare locatie fizica), de testare independente (audit anual) si instruire a personalului adecvat (acest lucru ar fi toata lumea),.

politicii Uniunii de credit trebuie sa cuprinda, de asemenea angajamentul Uniunii de credit fata de un set de procedurile care sunt familiarizati la fiecare si fiecare membru al personalului.

Instruire:

Training pentru procedurile de BSA trebuie sa fie o activitate lunar la orice uniune de credit. Unul sau mai multe proceduri pot fi încorporate în o întâlnire de personal sau alte sesiuni periodice de formare, dar, cel putin pe un trimestrial.

În plus fata de instruire a personalului, este imperios necesar ca orice consiliu sau comitet de supraveghere completa de formare actualizata pe o baza anuala sa consolideze cunostintele lor din proces, precum si sa se familiarizeze cu procedurile noi pe parcursul anului. Nu este acceptabil pentru voluntari sau membru al personalului care nu au cunostinte de lucru a programului uniunii de credit BSA!

Audit:

Fiecare institutie financiara are obligatia de a primi un audit anual al acestora BSA / OFAC / USA PATRIOT Act programului.

Fiecare uniune de credit trebuie sa mentina jurnale arata ca acestea sunt adecvate semnalarea tranzactiilor în numerar, iar aceste jurnale trebuie sa fie semnat de catre persoana de audit (în unele cazuri, ofiterul de BSA vor semneaza daca altcineva este mentinerea jurnalele pentru cabluri, etc) .

No comments:

Post a Comment