Bani nerevendicate Wisconsin Totaluri 339 de milioane de dolari

Wisconsin este acasa, la o multime goodies mai mult american decât lapte si brânza. Statul este, de asemenea Badger acasa, la Somn (Potosi, WI), Harley Davidson Motociclete si Green Bay Packers. Un lucru amuzant Tocmai am aflat despre Green Bay ca putini stiu despre este ca este, de asemenea, hârtia igienica de capital ale lumii. Exista un alt tip de hârtie care pot fi gasite stivuite, în Wisconsin Departamentului Trezoreriei, desi-tipul verde, bine mirositoare. Dap, Wisconsin money nerevendicat
Nerevendicate proprietate este predat la Oficiul Trezorier de pierdut atunci când activele nu sunt returnate proprietarilor dupa o anumita perioada de timp. Perioada de "somnolenta" pentru Wisconsin abandonat fondurilor este de 5 ani. Pierdut active care pot proveni din multe surse si-au pierdut sau controale neutilizat cadou, uncashed economii si controale salariul, conturile uitat bancare, a pierdut cecuri de calatorie, dividende stoc, si a altor active financiare care s-au uitat si au pierdut-urmari. Singurele active corporale în Wisconsin nerevendicate dreptul de proprietate sunt continutul de cutii de depozit de siguranta care au fost considerate abandonate. Oficiul Trezorierul statului încearca sa localizeze proprietarii de bijuterii, monede, carti de sportive, ceasuri de buzunar, amintiri de familie de familie, etc ci în cele din urma trebuie sa le licitatie oprit la eBay dupa 3 ani. "Exista o multime de cutii de depozit de siguranta care sa predati-ne care o multime de oameni nu spun copiii lor," Hei, am o cutie de depozit de siguranta. " de cautare, astfel putem activ pentru proprietarii de trei ani, iar daca noi nu le putem gasi noi licitatii în afara continutului acestor cutii. Facem acest lucru pe eBay, "statul Trezorier Dawn Marie Sass spus.

Potrivit Wisconsin de stat Trezorier într-un interviu recent baza unui raport de catre Radio Wisconsin retea, doar rulati-afara de spatiul de a stoca toate activele revendicate în care acestea sa pastreze piling-up pe an. "Noi facem activ cauta oameni pentru pâna la trei ani si apoi, dupa acea data, deoarece nu avem o multime de spatiu, avem aceste licitatii", a spus ea într-o raport recent. Veniturile din aceste elemente sunt apoi detinute de stat, ca alte active uitata monetare si sunt folosite de catre stat, pâna când proprietarii lor vin sa le sustin. "Pâna când vom gasi un proprietar sau un mostenitor da, facem utiliza profiturile pentru a sustine ...", spune Sass nostru de birou. Aceste fonduri din obiectele scoase la licitatie nerevendicate în Wisconsin poate fi înca sustinut în orice moment, totusi. "Stii ca sunt oameni care, stii, poate fi în serviciul si sunt stationati de peste mari pentru cinci, sase, sapte ani si apoi vor reveni si realizeaza ca lor, stii tu, cutie mamei depozit siguranta, a fost rasturnat. Deci, stii tu, nu aveau cum sa stie ca înainte s-au întors ani, asa ca am întotdeauna de bani alocate pentru oricine care a apartinut, asa ca niciodata nu pierde. "Trezorierul adauga. Interesul pe care ajuta acumulata pe fondul acestor fonduri lucrurilor ca bibliotecile scolare Wisconsin si împrumuturi cu dobânda mica interes pentru municipalitati.

Potrivit Trezorier de stat, una dintre cele mai mari controale de bani Wisconsin nerevendicate manipulate de catre biroul ei a fost în valoare de 750.000 dolari. Toate motiv mai mult rezidenti ar trebui sa faca bani nerevendicate o cautare si a vedea daca au Cheddar some Wisconsin "cu trezorierul statului.

No comments:

Post a Comment