Cursul de schimb Consiliul

Strain la bord Cursul valutar este o pictograma care identifica piete de desfacere schimb valutar din întreaga lume. Veti gasi apoi amplaseaza în aeroporturi, banci, centre de calatorie si de înalta oultets strazi. Panourile sunt cele mai bune si metoda de acceptat pentru a transmite zilnic ratele schimb publicului.

Consiliile utiliza cifre din 7 segmente LED-uri (Light Emitting Diode) sau înapoi aprins LCD (liquid crystal display. Acestea sunt în prezent complet programabile înlocuirea model
Aceste Cursul de schimb camerelor sunt remarcabil de usor de folosit si pot fi actualizate prin intermediul datelor introduse printr-o tastatura de la distanta infra-rosu sau prin intermediul unui calculator. Computerul, desigur, poate fi de asemenea setat sa primeasca ratele trai ca ei schimba si actualiza automat la bord.

Frecventa cu care ratele sunt actualizate cu pâna la biroul individuale. Cele mai multe banci si centre de calatorie pot dori sa actualizeze bord doar o data pe zi, în timp ce companiile de comercializare sume mari de bani ar putea dori pentru a afisa cele mai noi rate de.

Rata de schimb camerelor sunt conectate la o sursa de alimentare locale si poate comuta on si off automat la perioada pre-programat. The special utilizate "acrilic anti-reflexie" afiseaza permite sa fie citit în mod clar prin trecatori, chiar si printr-o fereastra magazin de pe o zi însorita. In Exchange Rate camerelor, poate fi plasat oriunde. În mod normal montarea sa pe perete suspendarea sau intr-o fereastra. standuri Optional sunt adesea disponibile pentru podea.

Majoritatea camerelor Cursul de schimb se pot afisa rate de pâna la 24 de monede, desi aceste panouri pot fi la comanda, si numarul de coloane si rânduri pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor clientului. Aparitia Euro, desi, au redus numarul de rate care trebuie sa fie afisate. Un producator de Schimb Valutar camerelor, Limited Jayex Tehnologie (www.jayex.com) ofera chiar si un element suplimentar de o singura linie se deplaseaza afisa un mesaj la care informatiile financiare suplimentare sau promotionale pot fi transmise în inch

Cel mai important, aceste Rata de schimb camerelor sunt atât de usor de configurat, acestea permit priza pur si simplu si sa prezinte clar ultimele ratele de schimb fata de clientii potentiali.

Panourile sunt, de obicei, cotat in gama 500-2000 de lire in functie de numarul de valute, coloane si opere de arta personalized corporative necesare.

No comments:

Post a Comment