Conturi de finantare de încasat - Cleantech

Uita-te la titlurile în ziarul dumneavoastra. preocupari de mediu sunt probleme majore de azi si în fiecare zi: oameni sunt îngrijorat de pretul gazelor; stiinta si guvernele sunt dezbaterea problemei încalzirii globale si ce sa faca despre ea; abunda de povesti cu privire la energia solara si alte surse alternative de energie, cum ar fi energia nucleara , productia de combustibil biodiesel, energie produsa de ferme eoliene. Pretul unui galon de gaz si cât de multe mile la galon o masina special<, pot atinge-ambele sunt familiare subiecte. Calitatea aerului noastre este raportata, periodic si în unele alerte domenii sunt postate pe zi aer deosebit poluat. Puritatea apei noastre si daca nu vom avea suficienta apa pentru oameni si agricultura sunt probleme serioase. Este de mirare ca se refera la întreaga lume cu privire la mediul nostru sunt subiecte de dezbatere intensa ziua de azi? Care sunt guvernele si companiile faci cu privire la aceste aspecte? Ce este Cleantech?

Potrivit Grupa Cleantech: "Cleantech este orice produs pe baza de cunostinte sau de servicii care îmbunatateste performanta operationala, productivitate sau de eficienta, în timp ce reducerea costurilor, intrarile, consumul de energie, deseuri sau poluare." Cu alte cuvinte, poate fi Cleantech un produs, tehnologie, sau o cerere (modalitate de a face lucruri), care permite atingerea obiectivelor de mediu si social, cu beneficii economice superioare status quo-ului.

O alta definitie corecta de catre Diana de extindere Capital Partners prevede: "Pe de o parte, Cleantech este cu adevarat despre eficientei si productivitatii în a resurselor de aprovizionare cum sa fabricarea si producerea a economisi energie, apa, materiale, etc Pe de alta parte, aceste tehnologii sunt consolidarea linia de jos a clientilor. " Energia solara, subventionate de catre guvern si de automobile Prius vin în minte.

Thomas L. Friedman în New York Times, ian 2006 a declarat: "Ne pare rau, dar fiind verde, concentrându-se natiunea pe mai mare eficienta energetica si de conservare, nu este o problema fetita-om. Este de fapt cel mai greu la minte, geo-strategica pro-crestere si lucru pe patriotic putem face ".

Sensul Cleantech se schimba în inovatii si noua gândire. De exemplu, terenuri poluate, industriale dezafectate numite, pot fi curatate si anume remediate pâna în greenfields-terenuri potrivite pentru case sau industrie acesta este Cleantech. noi tehnologii de senzori, monitoare si epuratoare a reduce poluarea de la fabrici care produc din Singapore semiconductori-acesta este Cleantech. Combustibili pentru autoturisme mai putin poluante ca automobile electrice sau etanol motoare-acest lucru este Cleantech. Becuri electrice si ferestrele duble panoul pentru superioare de izolare-acesta este Cleantech. Alte exemple sunt Cleantech turbine eoliene, motoare eficiente combustibil, energie geotermala, aparatele de eficienta energetica si sistemele de tratare a apei.

Impulsul Cleantech este în crestere din cauza unor probleme politice internationale, cum ar fi schimbarile climatice, problemele legate de securitatea energetica si la preocuparile legate emisiilor de CO2. Consumatorii sunt exigenti mai rapide, mai ieftine, produse mai usoare si mai curat. marile corporatii sunt raspunde cu eforturi ecologizarea. Cresterea potentiala în industria Cleantech este o ocazie în întreaga lume pentru mediul de afaceri de toate marimile sa participe la o piata imensa. Antreprenorii au posibilitati fara precedent de a crea tehnologii de transformare în industria Cleantech.

Cleantech incepe, cu o ideea, un antreprenor, si o noua afacere la incubat o tehnologie, o procese sau o inovatie. Pâna compania si-a dovedit pe tehnologie si are venituri semnificative si a cresterii, este putin probabil sa atraga atentia de la marile conglomerate industriale de investitori înger si capitalisti de risc. Antreprenoriale nou înfiintate au o toleranta risc mult mai mare pentru a hrani tehnologia tinerei si sa mentina talentul care incep-up-uri atrag. Conturi de încasat de finantare poate furniza capitalul pentru start up-pentru a obtine profitabilitate atunci când alte tipuri de finantare nu sunt disponibile.

Pietele dominante Cleantech sunt energia solara, tehnologiile de eficienta (senzori, dispozitive de monitorizare si control), de stocare a energiei, tehnologiilor si apa. Pietele emergente Cleantech sunt materiale bio-bazate pe tehnologii marine de energie, supraconductori si a deseurilor de tehnologii de reducere a plasma. subventiile guvernamentale pot fi o binecuvântare si un blestem pentru ca daca potentialul îndepartat, o intreaga industrie punct de vedere economic bazate pe subventii precum industria energiei solare putea merge în stare de faliment.

Creativitatea si ingeniozitatea antreprenorilor mici Nu poate fi subestimata. Ei vor inventa modalitati de a face produse, servicii si procese ieftin, mai repede, mai lung si mai curat. Cât mai curând, deoarece acestea pot aduce aceste inovatii de piata si a primi ordine de cumparare pentru vânzarile, conturile societatilor de încasat de finantare va tine la riscurile de finantare prin achizitionarea creantelor de capital care va crea practic nelimitat de crestere. cresterea exponentiala pentru mediul de afaceri este necesara într-o lume care are nevoie de cresterea exponentiala a Cleantech.

Atentie: antreprenori! Aici este o lista partiala de afaceri care necesita inovare Cleantech: de baterii auto, motoare hibrid, de iluminare, jucarii, instrumente de fotografie, aparate, ceasuri, calculatoare, echipamente medicale, echipamente de scufundari, telefoane mobile, telefoane fara fir, computere portabile, scule electrice, industriale instrumentelor, macarale, elevatoare, generatoare electrice, îngrijirea echipamente gazon si dispozitivele de stocare energie. Oportunitati abunda.

Linia de jos: în sensul Cleantech extinde posibilitatile de a face acest lucru pentru antreprenori. Conturi de încasat de finantare se poate fi sursa de capital sa va ajute sa reuseasca în industria Cleantech.

Copyright © 2007 Gregg Servicii Financiare

No comments:

Post a Comment