Sfaturi 10 privind finantarea Commercial Real Estate

Daca sunteti în speranta de a achizitiona proprietati imobiliare comerciale, atunci esti cel mai probabil, avea nevoie finantare în scopul de a face acest lucru. Aceasta este exceptia cazului în care te-ai nascut fabulos si independent bogat. Exista anumite lucruri pe care institutii de creditare asteptati de la cei care sunt gata sa schimb sumar de sume mari de bani. Speram ca, urmatoarele sfaturi va vor ajuta asigura ca veti obtine cele mai bune posibila finantare pentru dumneavoastra de inves
1) Asigurati-va ca aveti toate documentele aveti nevoie si ca acestea sunt corecte si actualizate. Aveti nevoie de un plan de afaceri solid in loc cu fapte, cifre, estimari, precum si previziuni. Creditorii se face o investitie si luând un risc enorm atunci când se ocupa imobiliare comerciale. Daca nu aveti un plan afacere care indica faptul ca ati pus o cantitate mare de timp, efort, energie si crezut în afacerea dvs., acestea sunt de gând sa fie mai mica de entuziasmate de perspectiva de a lua acest risc.

2) au bani de propria dvs. de a investi în proprietate. Cele mai comerciale pentru investitii imobiliare veti avea nevoie de un avans, costurile de închidere, serios de bani, si de puncte care pot fi necesare. Bancile vor sa împarta riscul nu le absorbi. Prin luarea de o parte a riscului la tine, sunt de fapt diminuarea riscurilor lor în timp ce cresterea încrederii acestora în abilitatea ta de a face bine pe datoria de a le.

3) Au paperwork, care arata soliditatea de aceasta proprietate drept o investitie. Aveti nevoie de planul tau de afaceri, înregistrarile financiare, previziuni si proiectii, istoria de venituri din proprietate, si aprecierea proprietatii când va apropiati de împrumut institutii. Acest lucru va permite banca stiu ca luati acest risc serios si ca ati sunt organizate.

4) Vino în a face cu o evaluare curenta a proprietatii. Acest lucru poate face diferenta in lume. Chiar daca banca cere sa aveti o alta evaluare, este o ideea buna de a avea propria evaluare de proprietate înainte de a face chiar si o oferta pe proprietate. O evaluare va va oferi si estimarea obiectiva a ceea ce proprietate este cu adevarat valoare si va va ajuta sa determine ce fel de risc sunteti cu adevarat înainte de a va luati-am pus banii pe masa.

5) Veti avea nevoie de situatiile financiare nici pentru tine sau afacerea dumneavoastra. Aceasta este o brainer nu, dar vei fi surprins cu cati sunt foarte socat atunci cand sunt intrebati pentru aceasta informatie. Bancile sunt de creditare o suma mare de bani pe care doresc sa fie siguri ca sunteti responsabil si fiscal oarecum cu solvent.

6) sa aiba un avocat care este specializata în investitii imobiliare, merge peste tot cu un pieptene cu dinti. Ai nevoie de cineva care stie afaceri si va fi un sustinator agresiv în numele dumneavoastra.

7) Fii absolut sigur ca va puteti permite pentru a mentine afacerea dvs. de operare si sa faca în continuare plati, pe de afaceri. Daca nu puteti face acest lucru, sau nu sunteti sigur de capacitatea ta de a face acest lucru, atunci nici acum nu este cel mai bun moment pentru tine, sau acest lucru nu este de investitii potrivit pentru tine.

8) Consultati-va administratiei locale mici afaceri si sa vedem ce serviciile pe care le au la dispozitie pentru primii investitori de afaceri timp si / sau proprietarii de afaceri mici. Ei au o multitudine de resurse disponibile ar fi o rusine sa ratati o subventie potential sau de împrumut cu dobânda redusa, pur si simplu pentru ca a neglijat sa discutati cu ei de la început.

Noua) Negociati. Tu nu trebuie sa ia prima oferta te. Sa fie un avocat agresiv pentru tine si afacerea ta. Aflati mai devreme aceasta calificare si va va servi bine în afacerea dumneavoastra.

10) Check out creditorii mai multe si du-te cu cel care va ofera cele mai bune afacere. Amintiti-va acest lucru este o investitie consistenta si un împrumut nefavorabil ar putea creste sarcina foarte mult.

Aceasta este investitia în viitorul tau; protejeaza agresiv. Aceste sfaturi ar trebui sa ajute sa obtineti de finantare care este atat de vital necesara atunci când achizitioneaza proprietati imobiliare comerciale.

© 2006 GlobalBX. Toate drepturile rezervate.

No comments:

Post a Comment