OEIC de baza

OEICs au fost lansate în Marea Britanie în 1997 si exista aproximativ 300 prezent la locul lor. Un OEIC este ca o combinatie între o Trust de investitii si unui fond de investitii. Similar cu un Trust de investitii, OEICs ridica banii de la actionari, iar ei sa investeasca banii în piata de valori, în companiile la alegerea lor. Totusi, ele difera de la Trusturi de investitii în sensul ca sunt deschise, în sensul daca exista cerere semnificativa pentru fondul de administratorii vor emite mai mul
În afara de aceasta diferenta, acestea functioneaza exact ca Trusturile de Investitii. OEICs angajeze o echipa de management a urmari performantele de fond si de a schimba portofoliul de investitii a maximiza rata de recuperare pentru actionari. Exista multe tipuri diferite de OEICs care se concentreaza pe anumite piete, sectoare, zone geografice si strategiile de investitii.

OEIC lui sunt admisibile într-un ISA. Un ISA este o economie de impozit favorizat cont introduse pe 04.06.1999. Al Trezoreriei a confirmat ca va ramâne în ISA tact cel putin pâna în 2010 si ar trebui sa fie, prin urmare, considerata o optiune investitie valoroasa. ISA înlocuieste PEPs and TESSAs. ISA nu sunt considerate o investitie una. Ele sunt un instrument duty-free care va permite sa investitiilor adapost.

Daca aveti în vedere investitii în una OEIC, completati formularul nostru scurt, si unul dintre specialistii SimplyFinance te va pune in legatura cu un consilier de investitii care va raspunde la toate întrebarile dumneavoastra. În plus, consilierul de investitii va fi capabil pentru a cauta în piata pentru cel mai bun prilej de investitii OEIC pentru a se potrivi special obiectivele financiare si nevoi.

No comments:

Post a Comment