Categorie Cinci economiei sau Diavolul mici de praf în 2006

Multi sunt cautati la actuala economie a statului Unite si sa spuna ce o masina incredibil aceasta este cu adevarat. Este un ceas elvetian elastic si nu se va opri de croaziera de-a lungul. Altii spun ca este o astfel de economie puternica este ca o categorie Cinci uraganului, care putea obtine cu usurinta periculos de sub control si avem nevoie pentru a pastra un ochi atent pe ea. Este economia în 2006 va fi aceleiasi economii robuste din 2006?

Este de gând sa continue sa fie ceea ce unii nu
Asistam prelinge avans afecteaza tuturor celor Maker Auto lay-offs prin faptul economiei din regiunile în care aceste locuri de munca de fabricatie va fi aparut. Stock Market a fost plate în 2005, atât de mult de a investi pe termen lung acest an, banii ar fi fost mai bine în banca, chiar si cu dobânzi atât de scazute.

Vom vedea un alt semn curios si ca este Gold si Silver si alte piete lumea sunt investitii în aceste metale pretioase prea. Una ar fi sa se întrebe cu privire la sanatatea si puterea de dolarul SUA, precum; prea puternic sau prea slab si nu vor fi probleme de. Vedem Home Sales în jos si plat în majoritatea regiunilor din Statele Unite, în ultimul sfert al anului 2005 si majorarea simultana a ratelor dobânzii, dar, daca acestea stop ridica-le nimeni nu va dori sa cumparati din SUA datorii si suntem împrumut circa 3 miliarde de zi.

Economiei pare a fi de croaziera de-a lungul, înca de retail rezultatele patrulea trimestru vor fi în curând si bine ca nu sunt atât de dragut si cautati exista probleme în viitorul apropiat, inclusiv un razboi posibil, cu Iran si Siria si ce stii ne apropie alegeri atât Olimpiada de iarna si pe termen mediu si toate astea se uita destul de similar cu ultimele decenii cu probleme similare. Gandeste-te în acest sens în 2006.

No comments:

Post a Comment