Ce este un Grant?

Granturile nu sunt avantaje sau drepturi. Un grant federal este acordarea de asistenta financiara de la o agentie federala catre un destinatar sa efectueze un scop public de sprijin sau stimulare autorizate printr-o lege din Statele Unite. Granturile nu sunt asistenta federale sau împrumuturi la indivizi.

Cele 26 de agentii federale ofera peste 1000 de programe de finantare în fiecare an în diverse categorii. Multe organizatii sunt eligibile pentru subventiile guvernamentale. De obicei, major
Organizatii non-profit avand un 501 (c), (3) Statutul de IRS, altele decât institutiile de învatamânt superior Nonprofits care nu dispun de un 501 (c), (3) Statutul de IRS, altele decât institutiile de învatamânt superior pentru-profit Organizatii ( întreprinderi, altele decât întreprinderile mici) Mici

Companiile care respecta orientarile a împrumuturilor businessului mic si granturi mici afaceri; subventii sunt acordate daca îndeplinesc standardele dimensiunea ca US Small Business Administration (SBA) a stabilit pentru majoritatea industriilor în economie. Indivizii Un individ sustine o subventie în numele lor, si nu în numele unei întreprinderi, organizatii, institutii, sau guvern. Persoane fizice semneze cererea de finantare si certificari asociate acesteia, care sunt si asigurarile necesare pentru îndeplinirea cerintelor procesului de solicitare. Prin urmare, daca va înregistrati ca persoana fizica, va fi doar posibilitatea de a aplica pentru a acorda oportunitati care sunt deschise pentru persoane fizice. Un particular nu poate depune o cerere acorde unui oportunitate subventie care este doar deschisa organizatiilor. Guvernul federal nu poate utiliza un grant pentru achizitionarea bunurilor sau serviciilor pentru beneficiul direct.

În fiecare zi, guvernul ofera milioane de dolari în subventiile guvernamentale liber, departe la oameni ca tine pentru o varietate larga de afaceri si a nevoilor personale. Puteti aplica pentru cât mai multe subventii asa cum doresc acest lucru.

No comments:

Post a Comment