Amanuntul de brokeraj

Într-un raportul 2001 publicat de Celent o firma care este concentrat pe punerea în aplicare a tehnologiei informatiei din lume, sectorul asistentei financiare, a aratat ca de brokeraj de retail din Nord America poate fi în jos, dar cu siguranta nu Passe.

Societatea mentionata are doua oferte primare si anume cercetare si consultanta. Cercetare are loc atunci când furnizeze apoi clientilor lor doza constanta de informatii timp Consulting este atunci când lucreze mâna-în mâna cu clientii lor p
de brokeraj de retail a fost descris ca agonizante cu o piata de mamifere feroce, care pastreaza la shunning le departe de oportunitati potentiale. De lucru trist era, durerea nu a fost la fel de distribuit. Nu toate de agenti au fost una cu a sentimentului ca altii au fost înca se bucura roadele acestora. Un analist, Alenka Grealish, a facut o comparatie cu privire la performantele din patru tipuri de firme precum servicii complete, regional de servicii complete, pure-play unitatilor online si "clicuri-in-caramizi" unitati. Toate care au o retea de filiale amestec de larg raspândita ca are o prezenta foarte important.

A fost de asemenea, cautati în factorilor care conduce de brokeraj amanuntul într-o dramatica inflatiei în exploatatii de capital rezidentiale. Problemele presante s-au discutat în legatura cu comportamentului anterior de investitori individuali. Modelul esantion pentru tipul de servicii complete, a fost sugerând rezistentei în tranzactiile în care înregistreaza cea mai mica modificare a marjelor de profit înainte de impozitare. Ea a început de la încetinirea cresterii si furnizarii de probleme de diversificare a activelor. În alta parte, "clicuri-in-caramizilor" institutii de amestec ce au constatat deja dintre un sistem sectiune extinsa si o existenta lider virtual. Este deja ajuns la o marja de aproximativ 25% care au fost mai pregnable la reducerea afluxului de tranzactionare.

Un alt tip de brokeraj amanuntul, pure-play unitatilor online au fost pe cale de disparitie specii. Alenka Grealish estimeaza ca conexiunea virtuala va neîncetat de ciuperci care formeaza o nisa nou pentru candidati în profesie, prin urmare, promovarea dezintermediere suplimentare sau divizare a situatiei odata frenetic. Ea a adaugat ca aceasta sa poata aprovizionare instrumentele pentru investitori precum si recomandari care vor aparea aparent o victorie pe termen scurt. "Între lunile sep.-oct, actionarii nu au distincta de licitatie pentru coborârea. Existat numai o ajustare unica în septembrie care prezent sade moderat rigide ", ea declarat.

Alenkae Grealish remarcat, de asemenea ca a fost dificil pentru a vedea prin nori Nimbus. Ea a explicat ca a fost ca a existat recesiune genera la un razboi acerba. Au fost experiente trecute care au aratat ca entuziasmul a fost în întregime plecat. Cu toate acestea, ea a lasat un provocare de redare ca acesta a fost perioada pentru construirea de fidelizare a clientilor.

No comments:

Post a Comment