Combaterea Peste bani

Este posibil sa observati ati fost de culcare suparat dupa lupte peste bani si acest lucru a fost întâmpla pentru o vreme si nu aveti raspunsurile cum sa iasa din aceasta situatie.

Ati putea gasi te neplacerea partenerul tau din cauza unor probleme de banii si pot fi ei vina pentru pozitia în care va aflati

Suferinta prin bani criza

Este posibil sa te simti si partenerul dumneavoastra sunt suferinta, prin criza de bani pe care sunt acum si nu exista nimic nu puteti face pentru a schimb
Lipirea la planul de

Cele mai multe divortul este despre bani, deoarece multe persoane nu are un plan privind cheltuielile sau salvarea si daca fac unii oameni au dificultati în lipirea la planul.

Atunci când venitul modificari

Atunci când schimbarile venit din cauza de locuri de munca dvs. sau aveti o problema medicala, care este numarul o cauza de mai multe persoane pierde casele lor, trebuie sa aveti un plan de viitor.

Conditii de viata dincolo de mijloacele de care dispuneti

Daca va aflati în afara mijloacelor de trai si sunt mereu în datorii si sa-l vina altora nu se confrunta cu adevarul în tine si pe care încercati sa fuga în lucrurilor decît uita-te la cum va simtiti cu adevarat.

Ce-ai simti ca ai nevoie

Ce-ai simti ca ai nevoie poate doar temporar si daca puteti Asteapta putin înainte de a cumpara puteti seama ca nu aveti nevoie de ea si va puteti trai fara ea.

Ce nu va puteti permite

Ceea ce se poate si nu îsi pot permite, poate, o linie amenda pentru tine deoarece doar uita-te la momentul acum.

Daca ar fi sa gândeasca la cât de mult ore vei trebuit sa lucreze de a acorda acel element sau ce banii pot cumpara pentru familia dumneavoastra puteti gândi de doua ori înainte de a cumpara.

Ceea ce merita

Când va simtiti muncesc din greu în fiecare zi si la sfârsitul saptamânii te simti meriti de a merge si cheltuit bani nu aveti, sunteti rau tine si familia ta si exista multe alte moduri te poti recompensa fara bani de buzunar .

Unde este rezerva de urgenta?

Un fond de urgenta de rezerva pe care le puteti înlocui, dupa ce l-ati folosit pâna poate ajuta sa te simti mai sigur pentru tine si familia ta.

Unui fond de urgenta poate fi una de mii la sase luni de plati de uz casnic.

Face bani nou

Când ai bani provenind de la o singura sursa, care este deja vorbit pentru ca atunci ai nevoie pentru a face bani de noi din alte surse noi.

Face bani noi poate însemna ca ati sau de mate dvs. poate avea de a merge si a lua un alt loc de munca, care pot plati mai putin decât ceea ce sunt utilizati sau sa faca un alt tip de munca care nu sunt utilizati pentru a.

Concluzie: Lupta peste banii nu rezolva problema it it prelungeste pentru ca nu sunteti concentrându-se în directia dreptul de a iesi din aceasta problema.

No comments:

Post a Comment