De insolventa, faliment si lichidare

Insolventa, faliment si lichidare sunt cele trei termeni pe care oamenii au în general o tendinta de a utiliza intersanjabil. Dar, fiecare connotes sensul specifice care creeaza un impact diferit asupra preocuparea conexe. De obicei, toate necazurile incep cu insolventa, poate prelungi la faliment, care ar putea sa sfârsesc în lichidare.

Atunci când entitatea de afaceri nu reuseste sa plateasca suma datorata creditorilor, aceasta este considerata insolvabila. De insolventa, de asemenea, apare< atunci când valoarea de piata justa a activelor cadea multime mai mica decât obligatiile dezvaluit în bilant. Când o întreprindere este declarat ca insolvabila, se poate folosi rezervele existente de numerar pentru achitarea creditorii sau pot vinde o parte din activele sale pentru a trece peste aceasta situatie. Insolvabilitate pot fi cauzate de factori externi, cum ar fi politicile guvernamentale nefavorabila, starea generala a pietei, rate mai mari de piata, precum si elemente interne cum ar fi gestionarea ineficienta, produse si servicii de succes, etc Insolventa nu este nevoie întotdeauna duce la faliment.

Faliment apare atunci când creditorii sau societatea fisierele în Statele Unite ale Americii privind falimentul Curtea de faliment, în care legea federal governs procedura care trebuie urmata si a legilor statului dicta drepturile de proprietate. Atunci când apare problema datoriilor dincolo de o limita, creditorii poate invoca unei proceduri de faliment pentru a compensa pierderile suferite de ele. Ca o solutie la faliment, entitatea comerciala putea fi oferite cu solutia de restructurare sau de lichidare. Restructurarea poate fi de restructurare formale sau informale de restructurare. de restructurare informala ar putea implica vânzarea de active, fuziune, scalarea jos creantele creditorilor, reducerea numarului de angajati si multe altele. Atunci când Guvernul este convins de necesitatea economice pentru continuarea entitate comerciala, poate prelua responsabilitatea de a oferi fondurile pentru restructurare pe langa accesul la rolul administratorului în controlarea operatiunilor de business. Un practician in insolventa este o pozitie mai buna de a întelege diferitele optiuni disponibile si în luarea celor mai bune alege de la ei. Lui cunostinte si competente-i dea o mai buna întelegere în faliment, lichidare si restructurare.

Dar, în cazul în care viabilitatea economica a rula afaceri este foarte scazuta, în conformitate cu capitolul 7, activele companiei vor fi vândute, iar veniturile în mod corespunzator redistribuite. Încasarile din vânzarea activelor sunt utilizate pentru rambursarea a taxelor restante pe contul creditorilor. În timp ce în faliment devine proprietatea transferata detinatorii de obligatiuni, în lichidare activele companiei sunt eliminate complet, care rezulta din iesirea sa de pe piata.

No comments:

Post a Comment