Planurile de pensii

Cum va fi viata ta fii când o sa se pensioneze? Va avea o multime de bani pentru a petrece fie suficienta pentru a supravietui? Cât de mult timp de acum va puteti permite sa înceteze sa lucreze? Din pacate, nu stiu multi oameni raspunsuri la aceste întrebari, deoarece acestea nu au atentie, pentru a crea planul lor de pensionare. Chiar si mai putini face de fapt, efortul de a urmari propriul plan si sa investeasca ei au decis ca ar trebui.

Mai devreme de a începe sa gândesc la pensionarea ta
Sa începem chiar acum. În primul rând, sa învete despre optiunile. Deoarece guvernul recunoaste importanta de pensionare auto-finantate, exista stimulente diverse, in principal fiscale disponibile pentru cei care o fac drumul cel bun. Aceste optiuni sunt descrise în detaliu, în alte sectiuni ale site-ului nostru, si noi vom merge doar pe scurt asupra unor aranjamente mai populare.

Planul 401K este cel mai bun plan disponibile. Acest plan va permite sa economiseasca pentru pensie înainte de a plati impozitele pe venit. Ce e mai mult, cresterea 401K dumneavoastra nu este impozitat fie. În functie de angajator, se potriveste, contributia dumneavoastra cel putin partial. Cu alte cuvinte, daca a salva 100 dolari într-un 401K, atunci firma dvs. poate cip de 25 dolari, $ 50 sau uneori $ 100 în întregul plan de pensii dumneavoastra. Sunteti Notiuni de baza gratuit de bani. Va datorez la tine. Este cel mai bun meci de la max afara companiei, chiar daca ati gasit saving dur.

aranjamente individuale de pensii sau IRAS sunt un mod convenabil de a economisi pentru pensie fara raspuns pe o angajator. La fel ca 401K planuri, IRAS conferi avantaje fiscale. Consolidarea Unele persoane prefera planuri de 401K de la angajatorii lor anterioare în conformitate cu IRA lor sa pastreze mai mult control asupra lor portofolii de pensionare. Aceasta se numeste o rostogolire. Nu pot sublinia mai mult profita de beneficiile fiscale care vin cu aceste planuri, asa ca, daca aveti nevoie pentru a economisi mai mult de limitele contributia dumneavoastra va permite - salvati oricum.

urmatoarea întrebare este atunci când doriti sa se pensioneze. Sunt sigur ca stiti raspunsul! Toata lumea a crezut despre pensionare, cel putin o data. Dar astazi nu suntem cu ochii deschisi. Acest raspuns va stabili cât de mult timp aveti înainte de a deveni financiar apt pentru a începe sa utilizati bunurile tale.

Ce a mai ramas? Câti bani ar trebuie sa se pensioneze. Este nevoie de ceva efort pentru a afla. salariul dumneavoastra de astazi, proiectat de securitate sociala, rata inflatiei si de alti factori contribuie la acest raspunda. Probabil, acesta este motivul pentru întelepciunea comuna este de a salva la fel de mult ca poti. În timp ce o astfel de abordare cu siguranta de lucrari pentru multi oameni, pentru care nu va sti doar despre aceasta, atunci când este timpul sa se pensioneze. Prea tarziu pentru un apel trezire.

Este ca totul? Una mai mult pas. Economisire este doar o parte a povestii. Orice ai socked departe de pensionare ar trebui sa fie investite corect. Daca ati investi într-un mod prea conservator, veti pierde posibilitatea de a creste investitia mai repede. Daca ati investi cu risc mai mult decât va puteti tolera, turbulentele de pe pietele poate sterge o parte semnificativa a investitiei. Oricum, tu a pierde bani. Crearea unui portofoliu perfect echilibrat pentru nevoile dumneavoastra implica pensionare potrivire nivelul de risc pentru ceea ce esti confortabil cu.

Dupa cum puteti vedea, indiferent de ce te-ar putea spune multe, planificarea pensionare este o sarcina complexa. Ea implica cautarea de la dvs. finantelor din toate perspective, întelegerea modului în care sunt legate, si alegerea mai buna solutie pentru tine.

No comments:

Post a Comment