Admitând aveti probleme Datoria este primul pas

Cel mai rau lucru despre a fi în datorii este, probabil, esecul de a accepta situatia. Este, probabil, de-a lungul aceleasi linii ca un alcoolic care nu accepta ca au o problema atunci când exista o clar.

Este destul de usor sa spirala in datorii fara a realiza gravitatea problemei si cel mai adesea, atunci când ne dam seama ca situatia trebuie sortate acesta este fie prea târziu pentru a face ceva cu privire la el sau mai rau înca încerci sa remedieze situatiei de catre mai multi bani de împ
Fara îndoiala, cel mai bun mod de a aborda o problema ca datoria este atât de multe alte probleme si ca este pentru a cere ajutor si ajutor profesional este întotdeauna mai bine decât a cere prietenii si familia. Daca va întrebati de a împrumuta bani de la prietenii sau familia ta nu exista înca un element de a nu proprii pâna la aceasta problema, care în continuare pe linie va însemna doar le datorez bani ca si de multi alti creditori.

Multi oameni nu va încerca ajutor profesional cu datorii admiterea lor ca ai datorii vine cu o valoare justa ale stigmatizarii legate de organizarea proasta a finantelor, cu venituri mici, overspending si viata dincolo de mijloacele de care dispuneti.

Oamenii sunt, în general, pazit cu privire la cât de mult le câstiga si nu doresc sa angajeze în mod necesar în cursul discutiilor cu privire la ceea ce cred ei ca este o pozitie jenanta a fi inch Uneori motiv de ce oamenii devin datoriile Laden este inutil sa incercarile lor de a "tine pasul cu Jones "au dus la atât de cheltuitoare de mult ca pur si simplu nu mai pot tine pasul. De departe mai bine sa apeleze la ajutor profesionist cu datorii acum decât sa fie umilit în fata vecinilor atunci când casa si posesiunile în cele din urma ajunge adormit pentru plata a datoriilor restante si creditorii.

Exista multe companii puteti contacta in urmatoarele zile pentru a obtine ajutor cu datorii dumneavoastra. Ratele cele mai multe ori ele pot lua legatura cu creditorii si aranjate dobânda redusa sau fara dobânda sau în unele cazuri, acestia vor putea sa negocieze o reducere a parte din bani datorate. Acestea vor fi în masura sa negocieze în mod normal, aceste reduceri fara sa fie afectat de rating al creditelor dumneavoastra.

Vointei, de asemenea, în masura sa ofere sprijin si îndrumari cu privire la modalitatea de a gestiona finantele în viitor ca este inutil achizitie datoriile clara daca numai pentru a gasi stilul de viata si contabile saraci te duce înapoi în datorii anul urmator. Este important sa ne amintim limitarilor financiare si bugetul în consecinta.

No comments:

Post a Comment