Cum PPI Mult Pot Reclaim?

Daca ati au fost vândute o politica IPP ca ai avut nici o sansa de sustinând pe, ati putea fi eligibil a revendica niste bani grave - mii de lire, în fapt. În timp ce creditor dvs. va fi în masura sa calculeze valoarea exacta a restituirii sunteti dreptul, puteti face o estimare cat de mult bani pot fi regenerate. Iata cum:

Formula

Costul de asigurare la împrumuturi este cel mai simplu de calculat. Mai întâi, ia lungime de împrumut dvs. si inmulteste cu cantitatea de bani platiti în fiecar
Exemplu: 36 luni X £ 100 pe luna = £ 3.600.

15% din £ 3,600 = £ 540 costul total asigurari.

Retineti ca cifra de 15% este doar o medie; politici efective IPP poate varia de la 10% pâna la 30% a costurilor de împrumut totale.

Costul de asigurare totala pentru cardurile de credit este mai dificil de dau seama. Împrumuturile au platilor lunare regulate, numai al tãu taxe lunare card de credit variaza în functie ceea ce ai de cumparare. Estimarea costurilor de asigurare pe carduri de credit este mai mult ca un ghicesc aspra, însa aici este de câteva sfaturi pentru a obtine ai început.

În medie, veti plati £ 10 în costurile de asigurare pentru fiecare £ 100 datoriilor card de credit ca ati transportate pentru un an. O modalitate departe mai usoara este sa pastrati declaratiile dvs. de credit carte si adaugati pâna taxele enumerate asigurare din începutul politica dvs. IPP la prezenta. Daca nu aveti paperwork dvs., desi, aveti posibilitatea sa utilizati cifra medie de mai sus pentru a ghici, la suma de bani puteti revendica.

Exemplu: 2.500 de lire sterline din media datoriilor 3 ani X = £ 750 a costurilor de asigurare.

Ce Daca nu aveti formalitate administrativa?

Daca nu aveti acordul de împrumut originale sau declaratiile cardului de credit, luati legatura cu creditor si sa le cereti pentru a rupe în jos si sa explice toate taxele suportate ati. Cereti-le direct despre costul politicii de IPP si cât de mult ati platit inch Trimite aceasta solicitare în scris, asa ca veti avea un record de comunicare. Care creditorul trebuie sa raspunda termen de 40 de zile. Daca nu raspuns în ca timp, puteti plângere Information Commissioner. Este general forma buna a apela creditor înainte de înregistrarea o plângere.

Va rugam sa retineti ca, daca politica dvs. sa încheiat mai mult de sase ani în urma, creditorul dvs. nu ar fi înregistrarile de ea nici mai mult. Daca nu aveti paperwork ta, este putin probabil ca veti avea posibilitatea de a revendica banii.

No comments:

Post a Comment