Cât de mult trebuie cheltuiti pe un plan financiar?

Ca multe întreprinderi acestor zile, ne urmari activitatea de pe site, si unele dintre cele mai frecvente întrebari implica costul unui plan financiar. Este o intrebare buna, deoarece exista o gama larga de costurile si multi consilieri baza taxa lor asupra timpului necesar fata ofera un pret stabilit.

Primul lucru ar trebui sa înteleaga în determinarea costurilor unui plan este daca trebuie sau nu Planificatorul vinde produse commissionable. În cazul în care el sau ea are, atunci planul poat
Ca un exemplu, sa spunem ca ai avut sa investeasca 100.000 dolari, si o planificare pe baza de comision perceput 300 dolari pentru planificarea, ci vândute, de asemenea, fonduri commissionable reciproca pe care o percepe o taxa de 1,5%, dupa ani de ani. Primul an de, costul total ar fi de $ 1800 - taxa de 300 dolari pentru planul, plus 1.500 dolari pentru cheltuielile fondurilor mutuale. În anul urmator - presupunând ca nu o crestere a valorii investitiilor dvs., care speram ca nu e cazul - doriti continua sa plateasca 1.500 dolari în cheltuielile fondurilor mutuale.

Pe de alta parte, sa presupunem lucrati cu un planificator de taxa numai pentru cine nu vinde fonduri commissionable reciproc, dar nu taxa de 1.500 dolari pentru planul. Deoarece fondurile mutuale recomandat sa nu plateasca un comision, taxa pentru a va tinde sa fie mai mici. În acest caz, sa presupunem în curs de desfasurare ale fondurilor mutuale sunt taxele 0,9%. Deci, primul an, cheltuiala dvs. ar fi 2.400 dolari - taxa de planificare 1.500 dolari, plus 900 dolari a taxelor de fond. Primul an de al doilea, pe cheltuiala picaturi la $ 900 si ramâne mai mica în anii urmatori, de asemenea. Deoarece taxele curs de desfasurare sunt mai mici, veti rupe chiar pe costurile totale, pâna la sfârsitul anului doi.

Daca decideti sa lucreze cu un planificator de taxa doar, ceea ce va puteti astepta sa plateasca? Obicei, raspunsul este ca va depind de complexitatea nevoile dvs., ca planificatorii tind sa baza taxele lor pe timp petrecuta pe planului. Tarifele orare acoperi o gama larga, dar în experienta noastra cele mai multe taxe planificatorii intre $ 150 si 235 dolari o ora. Some planificatorii oferta consulta ora a discuta teme specifice financiar, însa daca doriti un plan global, la un minim planificator vor petrece probabil cel putin cinci ore pe planul tau.

planificatorii Multi oferi consultatii gratuite initial, si daca Planificatorul nu ofera acest lucru, sa le ia pe oferta. Este o modalitate buna de a determina daca planificator se pot satisface nevoile dvs. si este de asemenea o sansa de a obtine un cost dur pentru planificarea. Daca decideti sa avanseze, asigurati-va ca pentru a obtine o propunere scrisa ca în mod clar descrie ceea ce planul va include si ce costul va fi. Un plan cuprinzator, nu subventionate de catre vânzarea de produse commissionable mai probabil nu va costa mult mai putin de o mie dolari si poate costa mai mult, însa o propunere scrisa care va ajuta sa eviti soc eticheta adeziva si sa clarifice ceea ce va fi acoperit în plan.

No comments:

Post a Comment