Primi banii inapoi - Recuperarea de tarife inechitabile, Banca

Bancile sunt cunoscute de a percepe nedrept clientii lor de "taxe exorbitante", astfel încât o multime de oameni sunt having un tare timp de economisire de bani. Aceste taxe, de asemenea, conduce potential multi clienti, chiar mai adânc în datorii. O multime de oameni nu poate fi constient, dar puteti fi cu adevarat compensate pentru aceste taxe.

Cum sa aflam Daca ati fost înselati

Exista indicatii anumite care va pot ajuta identifica daca practica o banca este într-adevar neloiale sau fra
O practica este considerat înselatoare daca, ambiguitatea modului unui serviciu sau produsul este prezentat dus la interpretare gresita unui client a dispozitiilor spus serviciu sau produs.

Un act este de asemenea considerata înselatoare daca aceasta este înselatoare sau are potentialul de a induce în eroare consumatorii. Dispozitiile referitoare la un anumit serviciu au potentialul de a induce în eroare daca nu sunt calificati în mod adecvat. Si în al treilea, o practica, o omisiune sau reprezentare este considerata înselatoare daca aceasta influenteaza comportamentului consumatorului spre un produs sau serviciu.

Standardele pentru a considera un act sa fie neloiala sunt urmatoarele:

O actul trebuie sa aduca sau are potentialul de a aduce un prejudiciu care, în majoritatea cazurilor, are ceva de-a face cu dificultati financiare.

O prejudiciului cauzat prin act nu poate fi evitata rezonabil sensul în care clientul nu a avut posibilitatea de a preveni situatia din întâmpla.

O prejudiciului cauzat prin actul mari decât beneficiile aduse de acte atare.

Legile care reglementeaza

Exista un câteva legi care reglementeaza astfel de practici si pentru ca acestea sunt norme de drept, bancile care au fost dovedit a fi în încalcare poate fi tras la raspundere. Clientii pot fi acordate despagubiri, dar cât de mult exact poate varia în functie pe fiecare caz în parte.

FTC Act este o lege care reglementeaza practicile de institutii bancare. Adevarul în Actul de Economii obliga bancile sa divulge orice taxe care urmeaza sa fie încasat în contul clientilor, precum si de conditiile în care aceste taxe sunt executorii.

Adevarul în Credite Actul prevede ca bancile trebuie sa informeze clientii cu privire la orice taxe care pot rezulta din o extindere a creditului.

Revendicarea Procesul

Daca credeti ca ati fost supus la practici care induc în eroare, cum ar fi taxele bancare neloiale, aveti posibilitatea sa luati legatura cu banca dumneavoastra si sa solutioneze aceasta problema cu ei direct. Banca ar trebui sa se dovedesc a fi necooperante, va poate solicita Federal Reserve pentru a va ajuta.

Bancile sunt sub jurisdictia de reglementare diferita si Federal Reserve vor contacta oricare agentia este responsabila de reglementare a bancii pe care le-au facut afaceri cu. Daca banca sunt reglementate de Rezerva Federala, atunci ei vor conduca investigatia în sine. Federal Reserve va cere atunci pentru toate informatiile relevante cu privire la reclamatia dumneavoastra de la banca precum si orice alte informatii necesare de la tine.

Veti fi apoi informat daca banca este gasit a fi în încalcare a legislatiei, care ar dura 30 zile pâna la câteva luni în functie de complexitatea situatiei.

No comments:

Post a Comment