Foame pentru Leadership - 4 Strategii spre Fix SUA colaps financiar si Salvare proprietari de case

Nu exista o strategie câstigatoare pentru mizeria asta. Este o stim de lucrari, sa o am trait. Am fost CEO al FCS o în timpul crizei ferma 1980. Ne securizate sprijin social si politic, în cele din urma ajutând majoritatea fermierilor. Iata ce ar trebui sa ne consideram.

Astazi, problema este perceputa ca salvarea de grasimi, arogant si lacomi Wall Street tipurile. În timp ce acest lucru poate fi adevarat, solutia curent nu reuseste sa puna o fata cu caracter personal pe ea. The confrunta cu
Avem o criza de încredere din cauza arogantei si lacomiei. Prima solutie Congresului nu simt ca indivizi sunt protejate. Corect sau gresit ... asta e modul in care oamenii se simt. eroii necunoscut care poate fi o parte din solutie sunt miile de comunitate creditorii cu sediul în Statele Unite si milioanele de proprietari care doresc pur si simplu sa stati si sa plateasca.

Iata ce am învatat de la crizei datoriilor din anii 1980. Agricultorii au avut prea multe datorii; reglementare a intervenit si a zis fix it. Autoritatea de reglementare / de trezorerie a furnizat o linie de patru miliarde de dolari a creditului ... fix a fost lasata la latitudinea institutiilor locale. Cred ca principiile învatate oferi un "Home Run" Solutia acum.

Cadru de rezolvare a crizei financiare actuale.

Principiul ...Pune o fata a problemei. Toata lumea trebuie sa fie incented pentru responsabilitatii personale, ceea ce înseamna împrumutul restructureaza face sens perfect. toata lumea Ajutor deveni câstigatori. Defineasca problema în termeni reali pentru familia cu un credit ipotecar subacvatice. Ajutati-i. Ai ajuta pe cei care au platite la timp. Iata cum:

Orice calculeaza with Fannie sau Freddie cu I. sub valoarea evaluata poate fi restructurata la valoarea evaluata. rata dobânzii poate fi ajustat usor în sus, de exemplu, ½%, ca prima pentru restructurare. Este mai bine sa aiba proprietar existente pe proprietate (ca agricultorii) Cand a împrumutului este restructurat, proprietar de origine renunta la perioada normala toleranta blocarea pietei si a putut furniza un act creditor în loc de blocare. În plus, calculeaza un credit ipotecar este de acord sa aprecierea partajate în proprietatea eveniment este vândut ... de acord sa împarta 75% din câstiga înapoi la Trezoreriei, sau poate comunitatea creditorii pe care a ajutat la serviciul împrumuturilor.

Beneficiu pentru calculeaza ... calculeaza ramâne în tara lor; ajung redusa plati, si sunt responsabile pentru rolul lor în decizia sa împrumute.

Orice calculeaza NOT delicvent ar trebui sa fie tratati corect. Poate, oferta actuala toti debitorii un stimulent de scadere ½% din existente Fannie sau Freddie rata fixa. Critic important este de a oferi tuturor actuale an stabilita la 30 ½% fata de cei care si-au restructurat împrumuturi.

Beneficii pentru calculeaza ... indivizii sunt recompensati pentru plata ipoteci lor; indivizi ramâna în lor de origine si a obtine plati reduse pentru responsabilitatea lor personal. Rezultatul acestor doua strategii mai are, daca nu toate de Fannie si Freddie debitorilor angajati ca o parte a solutiei. Solutie problema lui prezent este detinut de catre toti cetateni.

Principiul ... lasa guvernul furnizeaza blocarii pe care le face cel mai bine. Gestionarea milioanele de credite nu sunt cel mai bine la DC

Schimbarea rolul de Trezorerie la o linii de credit ... nu cumpere imprumuturi si ... sa le garanteze, astfel ca pierderile sunt acoperite. Acest lucru împiedica la pretul pietei, scrie-jos, care supraestimata pierderile. În aproximativ o singura zi, institutia care a fost CEO-am pierdut aproape toate, deoarece valoarea sa neta de reglementare a scris active în jos cu un accident vascular cerebral de stilou. În final, FCS utilizate numai aproximativ 1 miliard $ de patru miliarde dolari bailout Farm credit. Teama condus fermieri, creditori si de reglementare losses exagereze cu 75%. Zece ani au trecut înainte de redresare financiara a avut loc pentru .... creditor si aproape 20 de ani au trecut înainte de speranta a fost reînnoita cu fermierii.

Benefit ...Guvernul este limitat la supraveghere, noile reglementari si sa evite excesive si ilogic scrie-jos.

Principiul ... pune o fata cu solutia local. Oferta toate Fannie Mae si Freddie Mac de împrumut de service pentru comunitatea Sindicatelor bazate pe credit sau banci comunitare mai putin de 500 milioane dolari în volumul. Service-are acum o fata ... o fata locale sa se restructureze, sa colecteze sau serviciul împrumuturilor. Pastrati credite în afara bilantului de sindicate creditului sau banci comunitare. Sa creditorii comunitate oferta cu privire la drepturile de service ... de la 75 la 200 puncte de baza pentru întretinerea activelor adverse. Aceasta parte a strategiei ia problema la oameni care stiu de oameni si adauga un nou sentiment de responsabilitate în timp ce utilizati creditorii existente, ca parte din solutie. creditorii bazat comunitare au posibilitatea de a alege sa participe si sa consolideze legatura lor cu caracter personal în comunitati.

Benefit ...Guvernul seturi normelor; problema este descentralizata creditorii în miile comunitatilor. Aceasta include instantaneu o infrastructura existenta a aproape 15000 comunitate banci si cooperative de credit pentru a rezolva partea de service din strategie.

Principiu ... excesul de noi limite de birocratie. Utilizarea existente Biroul Comptroller a valutar, FDIC si National Credit Union Administratia sa supravegheze activitatea institutiilor respective, cu privire la gestionarea Fannie si Freddie împrumuturi. Aceste autoritati de reglementare sunt face în mare masura o treaba buna.

Benefit ...Guvernul foloseste existente gestionate bine, autoritatile de reglementare ... desigur; Trezoreriei cu Congresul ar trebui sa stabileasca reglementari suplimentare ... acestei solutii foloseste toate resursele deja existente, personalizeaza si solutia problemei; este simpla si ar putea sa fie foarte eficient si eficace. Planul salveaza Main Street, case individuale, adica într-un mod care se concentreaza asupra responsabilitatii personale ale proprietarilor si creditorii. Acest lucru este simplu ... clar ... si angajeaza toti cetatenii nostri ... si a lucrat înainte.

Tara este tânjeste conducerea etice si curajoasa ... probabil "Elegant Curaj."

No comments:

Post a Comment