Home Asigurari si continutul dvs. Home

Cea mai mare parte a societatii intra cu adevarat în categoria materialista de azi. Posesiunile sunt totul - haine purtam, decorului casei noastre si chiar tipul si marca TV pe care le-am. Ei toata materia. Chiar daca nu sunt materialiste în niciun fel, cred ca de elementele sentimentale pe care le pastrati sau cadouri pe care le primiti. Lucram din greu pentru tot ceea ce ne tine în casa noastra, cred despre cum te-ai simti, daca acestea au fost pierdute în foc. În timp ce unele produse nu pot
O continutul politei de asigurare casa este, în acopere scurt, eficace pentru toate bunurile situate sub acoperisul dumneavoastra de a va proteja împotriva pierderii, furtului sau daune. Sute de furnizori de oferta propriilor politici unice si astfel, înainte de solutionarea pe o doriti sa scoata, sa fie sigur de a obtine continutul de asigurare de start, citate, astfel ca puteti compara. Cuprins de asigurare Casa poate fi achizitionat ca parte a unei politici comune cu asigurare cladiri daca tu own propria dvs. acasa sau ambele politici pot fi achizitionate separat. Veti avea nevoie doar continuturi asigurare casa daca chirie dumneavoastra acasa. Indiferent de forma de asigurare pe care ati putea avea nevoie, exista doua lucruri principale pe care va trebui sa stiti despre continutul de asigurare casa si cum se pot referi la casa ta înainte sa luati o politica de afara. Aflati si apoi a pune acest în practica:

Suma asigurata - Suma asigurata este efectiv limita de protectie de care dumneavoastra de asigurare continutul Casa va permite. Aceasta este o valoare limitata care o societate de asigurari va plati ar trebui continutul casa ta sa fie pierdute, furate sau deteriorate. Unele companii va include suma asigurata în citat lor de origine de asigurare continutul mod automat, în timp ce altele va evalua proprietatea pe proprii si sa ofere acoperire bazate pe estimari sau va întreb cât de acoperire de mult doriti si apoi calculati primele. Aceasta variaza de la companie la companie. Indiferent de metoda cererea dumneavoastra este evaluata pe, întotdeauna asigurati-va ca suma dvs. asigurate va acoperi continutul dumneavoastra trebuie nimic întâmpla.

Acoperire - Desi continutul casa ta poate fi foarte important pentru tine, continutul Casa de Asigurari nu va acoperi întotdeauna toate posesiunile tale. Business echipamentele nu sunt acoperite de asigurare regulat continutul. În schimb, daca faci de lucru de la domiciliu, va trebui sa ia o politica separata pentru a acoperi aceasta. De asemenea, daca suma asigurata nu acopera bunuri de mare valoare, cum ar fi bijuterii, va trebui sa plateasca în plus pentru a le asigura la un nivel care aveti nevoie. posesiunile personale, cum ar fi laptop-uri, sunt, de asemenea, nu sunt acoperite de continutul Casa de Asigurari de o data scos din casa ... exceptia cazului în care optati ca aceasta sa fie adaugate la politica dvs.. Puteti obtine preturi diferite de asigurare de start, continutul citate pentru a va permite sa decida de acoperire pe care doriti. Toate acestea, asigurati-va ca verificati care posesiunile sunt acoperite de politicile pe care le cautati.

No comments:

Post a Comment