Beneficiile unei politici Planul de numerar

Daca sunteti dornici de a construi un plan cuprinzator privat de asigurari de sanatate din jurul vietii tale, vei fi interesat în a afla toate modurile in care vei putea sa te acoperi. De exemplu, datele existente de planul de asigurari de sanatate poate te acoperim în cazul în care aveti nevoie de o operatie privat - dar nu te acoperi costul de cheltuieli de sanatate de zi cu zi, precum stomatologie si fizioterapie?

Un plan de numerar va poate ajuta cu aceste costurile de baza de asistenta m
Prin plata lunar o suma foarte mica, un plan de numerar va da banii înapoi spre costul acestor tratamente medicale. Procesul este simplu: cu cele mai multe planuri de cash de sanatate, veti avea nevoie doar de a retine primirii dumneavoastra la plata cu privire la orice tratament medical si apoi sa notifice insurer, care va trimite un formular creantelor care veti avea de a trimite înapoi înainte de a primi banii.

Daca sunteti de gândire despre a lua un plan de numerar, veti gasi ca exista un numar de beneficii disponibile. Nu veti avea nevoie sa faca un control medical înainte de a adera sau pentru ai oferi istoricul medical si copiii sunt deseori incluse fara costuri suplimentare atunci când unul sau mai multe dintre parintii lor sunt acoperite - de asemenea, a primelor de obicei nu creste odata cu vârsta.

Multi furnizori de asigurari de sanatate, care ofera planuri de numerar, ofera de asemenea o gama de asigurare medicala celelalte planuri, precum polite de asigurare cuprinzatoare medicale si planurile de conditiile specifice - asa ca, daca ai vederii rau, de exemplu, ati putea fi capabili sa ajusteze sanatatea dumneavoastra planul pentru a permite o prejudecata fata de care optice. Alternativ, daca esti peste 50 de ani sau aveti o afacere, veti fi în masura sa modifice beneficiile planului de numerar pentru a se potrivi circumstantele personale.

În cele din urma, planurile de cash multe includa o gama larga de beneficii, cum ar prestatie de nastere, de evaluare a benefit stil de viata si unele includ accesul la o asistenta medicala gratuite si stres linia de consiliere. Amintiti-va, planurile de numerar nu ar trebui sa fie asimilate de asigurari medicale private - se completeaza atât NHS si private, politici de asigurare medicala - astfel încât acestea sunt usor de integrat în orice regim de sanatate!

No comments:

Post a Comment