Scoala Fundraiser Sfaturi

Planificare o strangere de fonduri scoala are mai multa decât persoanele cred. Ai pentru a vedea cand, unde, si cum veti avea fonduri dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa vezi care urmeaza a urmari comenzile (daca faci ordine de catalog), care va fi responsabil de bani, care va distribui comenzilor, etc Poate cea mai importanta parte de culegere si planificarea unei strângere de fonduri se iau cel mai bun pentru tine! Cel mai important lucru de retinut este de a tine cont de vârsta si a capaci
Aici este o lista de lucruri important sa ne amintim atunci când se planifica o strangere de fonduri scoala.

Alegeti o strangere de fonduri pe care elevii scolii va fi capabil sa gestioneze cu usurinta în conformitate cu vârsta lor.

Înainte de a tine chiar de acord sa aiba fonduri, asigurati-va ca au suficienti oameni sa te ajute înainte, în timpul si dupa eveniment, pentru ca totul sa mearga cât mai usoara posibil.

Asigurati-va ca a face o multime de cercetare cu privire la compania care îl veti folosi pentru strângere de fonduri. Cel mai bun lucru este de a obtine o recomandare de la un profesor colegi, mama, prieten sau de la mine! Doriti sa le asigurati-va ca este vorba de o afacere legitime.

Au pregatit un numar de contact pentru compania pe care o alegeti strângere de fonduri în orice moment! În acest fel puteti sa le apel, daca orice întrebari sau nelamuriri veni.

Încearca sa faca strângere de fonduri organizat în care este posibil ca. Asigurati-va ca toti studentii sunt pe deplin constiente de când evenimentului incepe, cand se termina, care sa transforme în ordine, bani, etc pentru a.

Asigurati-va ca aveti suficient timp sa faceti publicitate corect cazul in care va fi având.

No comments:

Post a Comment