Acorda Guvernul de afaceri - Sase Fapte la nota

1. Unde sa se aplice?

Daca sunteti in cautarea a aplica pentru o afacere de guvern acordare a acesteia la fel de usor, verificarea cu biroul administratiei locale sau de cercetare granturi afaceri furnizate de catre administratia locala prin intermediul internetului. Puteti citi cu atentie cu usurinta toate subventiile diferitele care ar trebui sa fie listat pe site-ul guvernului.

2. A satisface nevoile dumneavoastra.

Primul pas este de a evalua care acorda întreprinderilor guvernul va
3. Nu va calificati?

Ca fiecare subventie ofera o serie de avantaje, fiecare va avea, de asemenea, o lista a calificarilor, care va trebui sa îndeplineasca sau sa adere la. Some Granturile pot satisface sectoare de activitate numai anumitor sau poate fi orientat spre un anumit grup etnic, sau poate, de exemplu, ar trebui sa vizeze sprijinirea femeilor in afaceri. Consultati-va cu ofiterul de finantare care sunt cerintele lor si a verifica daca sunteti în stare sa le îndeplineasca înainte de tine, chiar credeti ca de a depune o cerere.

4. Aplicatia

Guvernul subventii afaceri va fi necesar sa va înainteze o cerere. Acest lucru este foarte probabil sa fie o colectie standardizate de documente pe care va trebui sa completeze si sa atasati propunerea ta. Nu pot sublinia importanta de a completa cererea în cât mai multe detalii posibil. Daca nu sunteti sigur cu privire la orice a detaliilor sau a cererilor, nu ezitati sa contactati ofiterul de finantare pentru clarificare. Incomplete sau cererile incorect completat provoca în cel mai bun, întârzieri în proces si cel mai rau caz, o respingere a propunerii dumneavoastra.

5. În urma

O data ati înaintat propunerea dumneavoastra este important sa stati legatura cu ofiterul de finantare. Daca alegeti sa corespund în scris sau prin telefon tu ar trebui sa mentina contactati, asigurându ca puteti furnizare orice informatii suplimentare ca organizatia subventie poate necesita. Acest lucru va permite sa urmariti progresul propunerea dumneavoastra de finantare afaceri.

6. Dupa Aprobare

Este important sa retineti ca odata subventie afacerea dvs. guvern este aprobat ca va lua ceva timp de eliberare a fondurilor si sa puna alte ajutoare promis în subventiei. Fii va ca aveti suficiente fonduri în rezerva a pastra organizatia dvs. în functiune daca este o noua aventura. Veti lucra în proximitate strânsa cu organizatia acordare ca fiind fondurilor si ajutorului sunt acordate si livrate. Organizarea de finantare se va astepta ca tu sa livreze rapoarte periodice progresele înregistrate cum se stipuleaza în contract. Veti fi asteptat sa functiona în parametrii care au fost stipulate în acordarea si insuficienta sa faca spun poate duce la retragerea finantarea nerambursabila si sprijin.

No comments:

Post a Comment