Imbunatatirea Sfaturi privind gestionarea finantelor dvs.

Actul de furnizarea bani în forma unui împrumut sau de capital este cunoscut ca finante si este ceva ca toata lumea la guvernele la utilizarile privat individuale. Subiectul acesta este actually un parte de is economie care este de asemenea utilizat pentru gestionarea atât activele monetare si fixe. Functie de punct de vedere dvs., aceasta poate fi asemenea utilizat pentru a defini obiectul gestionarea fondurilor ca sectorul afaceri private si utilizari. companii mari cu portofolii chiar mai mar
Aceasta implica împrumuta bani pentru alta companie sau individuale, fie din resurse interne sau extern. Optimizarea termen este folosit a explica procedura prin finanta este maximizata prin reducerea costurilor si crescând returnare. Slaba gestionarea finantelor este cauzata atunci cand managerii neglijare normelor si o deteriorare apare afecteaza pietele întreaga lume. Acesta este aceea oamenii care actioneaza finantare ca managerii au numai acest tip de lucru pentru o perioada relativ scurta deoarece riscul potential societatilor este ridicat si asa sunt nivelurile stres ca o consecinta.

Sa spus de un numar de oameni care managerii finanta pot fi adesea "timp" reperate scurt ca se uita rareori un termen lunga "imaginea mai mare '. managerii Finante sunt oameni care întotdeauna place sa vedea unde au fost si nu privi spre viitor în acelasi mod ca un manager vânzari nu. Când aranjarea un împrumut afaceri, solicitantii multe uitati ca acestea nu sunt sa fie utilizate pentru materie personale; ceva care este ignorat regulat. Când bani este împrumutate în aceste circumstante, creditorii simt destul vatamata cum au pierdut controlul unde bani este fiind investiti.

Acest lucru poate provoca oarecare îngrijorare printre proprietari mici afaceri dar acestea ar tren însisi sa fie mai concentrat asupra afacerea lor care ar trebui rândul sau crea un cadru mai buna de spirit pentru viitor. Un domeniu important pentru întreprinderi a primi finanta este banca propriile sau neconsemnarea ca prietenii bun sau chiar rude. Evident finantarii mai ca este furnizat de surse afara mai mult se aprinde profitabilitatea creditor. Faimosul comedian Bob Hope bune rezumata pâna obiectul când a spus odata; o banca este un loc care va puteti împrumuta bani dar numai daca puteti dovedi ca nu aveti nevoie de ea.

No comments:

Post a Comment