A doua sansa Conturi Verificare Banca

Nu este o experienta mare când nu sunteti stare sa ma un cont verificare nou. Majoritatea oamenii nu sunt capabil la spre deschidere un cont verificarea cauza unei istorie rau de credit cu banca precedent. Atunci când o persoana are un sold negativ într-un cont curent si nu pot plati înapoi, asta e persoana nume va fi plasat pe o lista numit Chexsystems. Aceasta lista este mentinuta catre bancile majore. Toate bancile care participa în lista parts Chexsystems o baza de date de informatii asupra
Daca numele tau este pe lista Chexsystems, atunci veti avea un foarte greu obtine un cont de verificare traditionale. cea mai buna optiune este de a obtine un al doilea Chance Verificarea cont. Exista banci de acolo ca stiti ca au facut greseli în trecut, iar acestia stiu ca oamenii nu merita oa doua sansa cont. Când primesc oa doua sansa de verificare de cont, nu sunt susceptibile de a obtine un nou cont cu banca vechi. Daca doriti sa obtineti un nou cont bancar cu ei, primul lucru ce trebuie sa faci este sa va asigurati ca le plateasca orice bani pe care le datorez. Daca nu sunt în masura sa le plateasca suma pe care o datorez departe dreptul, atunci trebuie sa gaseasca o alta banca.

Banca cu contul dvs. noi, pe care doriti sa sa va asigurati ca l gestioneze de bine. Nu doriti sa obtineti mai FSN orice taxe. Nu numai ca aceste taxe costa bani, dar este de asemenea, despagubiri istoricul dvs. de credit cu bancile. Un numar de banci acolo, care va oferi oa doua sansa de cont curent va anula contul daca aveti o taxa FSN. Ei stiu istoricul, si doresc sa tina o evidenta curate, cu noul cont.

Desfasoara viata de zi cu zi fara un cont de verificare poate fi greu. Plata facturilor dumneavoastra devine mai dificila fara unul. Puteti gasi cu usurinta banci care va va oferi oa doua sansa. Bancile care nu ofera o sansa de a doua se va da doar un cont de economii. Unele banci vor percepe comisioane, daca singurul tip de cont aveti este o economii. A face viata mai usoara, începe sa cautati pentru bancile care va va oferi oa doua sansa de verificare de cont. Este, de departe, cel mai simplu traseu pentru a lua, atunci când sunt cautati pentru a obtine un nou cont. Asigurati-va ca folositi noul dvs. cont cu întelepciune. Aveti nevoie de a gestiona sansa de-al doilea control cont bine, astfel încât nu-l pierd.

No comments:

Post a Comment