CFA Competente

Un individuale cu un certificare profesional aduce credibilitatea si expertiza la organizarea. Dar când te uiti mai aproape, veti vedea ca o persoana certificata aduce un pachet de competente multiple la masa. Aceste competente sunt importante atât în termeni capacitatii de postului precum lung benefit termen lung la organizarea. ori Multe, o certificare profesional aduce ambele exprimate si implicite competente pentru a organizatia dumneavoastra. Daca sunteti în cautarea a aduce în mai multe pe
Întâi, sa ne uitam la competentele exprimata în termeni de desemnarea CFA. competente exprimate sunt cele care stim ca sunt cuprinse în programa de certificare si de procesul. Acestea sunt usor sa se determine dar este înca o idee buna sa le alege, atât tehnice cât si moale competente îndemânare. Evident programul CFA are o lista de competente tehnice, inclusiv cunostinte si aplicarea pietelor diverselor si instrumente financiare. Dar ce competente alte sunt exprimate în programul si cum poate cele potrivi cu organizatia dumneavoastra?

Unul dintre mai evidente "grupuri moale competenta" în program CFA este legat etica si comportament etic. Data fiind situatia actuala financiara, etica ridicat sunt cu siguranta mergi la fi benefic pentru organizatia dvs. si viitorul acesteia. În programul CFA, candidatii sunt evaluate bazeaza pe capacitatea acestora de a locul integritatea peste propriile lor interese. Aceasta competenta are in mod evident, un impact imens in mediul de azi, în care multi profesionisti financiare au scazut din cauza auto-interes peste integritatea. Printre alte competente etice în program CFA sunt îmbunatatirea si întretinerea a candidatului sau permanente charterholder lui profesionale, prin educatie, networking si luare decizia corespunzatoare.

În legatura competenta profesionala, programul CFA exprima ca taxei este asemenea un atribut cheie, lânga importanta în eticii. Programul subliniaza ca fiecare charterholder are datoria de a clientul sau sau ei precum datoria sa angajatori lui sau ei. Aceasta obligatie extinde în procesul de luare alegerile corecta, mentinerea profesionalism, si pastrarea fiecare actiune deasupra bord în termeni de etica. Între etica si datoria, competentele exprimat moale a programului CFA sunt destul puternice.

Odata un individ drept trecut trei niveluri si devine o charterholder CFA, el sau ea poate aplice pentru aderarea la Institutul CFA. Cerintele pentru aderarea sunt aproape fel de puternic ca cerintele pentru intrarea programului, si aduceti alt nivel de competenta profesionala în joc. Pentru a începe cu, fiecare societatii locale poate avea cerinte diferite. Dar top pe prezentului, o persoana care intra membru dupa obtinerea desemnarea CFA trebuie sa aiba doua sponsori, unul care este deja membru si alt care este un supraveghetor. Evident cerinta pentru sponsori va furniza alta vedere a charterholders CFA profesionale si etice competenta. În plus, membrul prospectiv trebuie sa fie implicate pe o baza zilnic în evaluarea si aplicarea datelor financiare, legate mobiliare si investitii. Membrul potential trebuie sa supravegheze asemenea acest tip de activitatea efectiv si poate avea predat asemenea aceasta activitate. Plus, cel putin 50% de timp membru potential trebuie sa fie dedicata investitii decizional si crearea valorii adaugate prin acestor decizii. Acestea nu sunt doar tehnice competentele dar sunt asemenea conducere si competente gestionare.

Sa aruncam o privire la competentele putem implica din programul CFA. Primul rând, programul este auto-paced, cu numai programul examen ca o Termenul final pentru candidat. Ca formare si profesionisti dezvoltarea stiu, un program auto-paced de orice fel ia o tip specific de cursantul adult, cineva care are conduce vehicule si ambitia pentru a vedea proiectului prin la sfârsitul. Plus, persoana va avea cântarit probabil argumentelor pro si contra intrarea programului destul puternic catre timp el sau ea face decizia de a intra programului. Acest în sine prezinta un nivel ridicat de analiza si decizional îndemânare. Unui cursant auto-paced trebuie sa posede asemenea un nivel ridicat de auto-încredere si focalizare în vederea finalizarii un curs de studiu. În cazul programului CFA, exista grupuri de studiu si asistenta disponibile; este doar o chestiune de determinarea când a venit timpul sa mearga aceste resurse. Cu alte cuvinte, care învata auto-paced trebuie sa utilizeze autonomiei dar asemenea fi auto-constienti suficient sa realizeze atunci când este momentul sa ajunga afara. Este nu ca o combinatie mare în domeniul?

Reexaminând curriculum CFA, vedem ca patrundere tehnica si financiara sunt testate rutina, si în multiple niveluri de învatare taxonomie. Acest lucru va necesita ca un candidat au capacitatea de a muta cunostinte prin aceste niveluri. De exemplu, un cursantul adult mai putin-discilpineaza poate învata suficient pentru "obtine de", dar nu suficient sa sintetizeze cunostintele el sau ea are obtinute în cursul de studiu. Acest probabil nu ar functiona în termeni programului CFA. Moneda curriculum CFA combinat cu analiza si sinteza cunostinte va necesita asemenea un candidat pentru poseda conducerea si priceperea luarea deciziilor tehnice. La început de toate prezentului, acestor competente va pregati un potential charterholder CFA sa faca deciziile care unitatea organizatia dumneavoastra transmite.

Clar desemnarea CFA testele competentelor charterholders potentiale. Si deoarece CFA va veni la tine cu acele competente, beneficiile pentru organizatia va fi impresionant.

În discutia noastra finala, ne vom uita la desemnarea CFA si beneficiile globale la nivel organizational.

No comments:

Post a Comment