De ce Angajarea în Offshore bancar elvetian

Astazi, ea este o necesitate pentru cei care au nevoie de transfer de bani de la o banca la bancile interne din diferite tari sa aiba un cont bancar offshore. Pentru o securitate, va trebui sa gasim un loc unde puteti pastra activele în siguranta dumneavoastra. bancile elvetiene sunt bancile cele mai cunoscute din cauza lor de stabilitate, confidentialitatea si protectia client. Aceste banci ofera, de asemenea bancare offshore, deoarece clientii lor fideli si investitorii cer acest lucru. , Deoa
bancile elvetiene sunt reglementate de legislatia bancara elvetiana (legea bancara din 1934, modificat 1999), care stabileste limite privind schimbul de informatii cu un tert, care include guvernele straine. Informatiile furnizate de catre clientii lor, nu vor fi divulgate and linia de unde au venit banii vor fi pastrate confidentiale. Dar exista o exceptie cu aceasta lege, secretul bancar va fi ridicata, atât timp cât clientul este dovedit a fi implicat în traficul de droguri, contrabandei cu arme sau în orice infractiune. Atâta timp cât aceasta lege exista bancare, clientii au încredere ca activele lor sunt sigure si nimeni nu putea sa tina departe de proprietarul sau.

bancara elvetiana offshore are un pachet oferit pentru fiecare client. Acest pachet include designul unic sau la nivel de gestionare a activelor personale ale clientului pentru a asigura activele de a lucra într-un mod profitabil. Activele clientilor sunt gestioneze astfel ca va fi prospera si garantate. Bancile ofera o gama mai larga de servicii. Puteti cumpara si vinde, de asemenea, stocuri sau obligatiuni, prin intermediul bancilor elvetiene. bancile elvetiene, de asemenea, ofera servicii imobiliare cum ar fi planificarea, managementul averii, si companii de încredere.

No comments:

Post a Comment