Scenariul de investitii globale

Tinând seama de mutatiile rapide ecuatia economice, a economiilor emergente, precum China, India, Singapore, Malaezia, Rusia, Brazilia et cetera sunt gata sa obtina accentul de investitori din SUA si Europa. Nu e de mirare ca aceste noi puteri economice sunt tot mai mare foarte rapid si tabelele vor fi trimise mai devreme decat mai tarziu. America de folosit pentru a "conduce autobuzul" din punct de vedere economice globale; alte zone care sunt acum ale lumii devin mai multa atentie. SUA sufera
În ciuda temerilor cu privire la situatia sub prim, economia SUA crescut cu 3,8% în trimestrul al treilea, si a datelor de munca par a fi exploatatia bine. Desi impactul crizei creditelor ipotecare si de piata carcase lent-jos, pe sistemul economic american ar fi fost retinut pâna în prezent, indicatorii economici sunt indicând faptul ca economia va încetini. Afaceri si încrederea consumatorilor de amortizare par a fi, atât în SUA si zona euro, si indicatorii de conducere sunt prea intr-o tendinta negativa. Pana situatia credit sterge în sus, investitorii vor ramâne edgy permite activelor ridicat al riscului de credit înca vulnerabile la o continuare vinde-off.

Se asteapta ca criza subprime va provoca mai multe probleme în 2008. Deci, nu exista speranta de mult plecat de acolo si asa, investitorii mari au inceput deja investeasca bani în tarile în curs de dezvoltare precum India. Prin urmare, face multime de sens de a investi în aceste economii emergente.

Unde sa investeasca între aceste economii emergente este o chemare greu sa le ia. One o parte Chinei are o istorie de a oferi continua cu 9% + ratei de crestere pe an pentru ultimii ani, atât de multe, ci de zapada i încercarea de a încetini sa contina inflatiei. Pe de alta parte, India, este mult mai putin de comert si orientate catre export decât China si are infrastructura proasta, care se dezvolta. Ca urmare, bancile India mai mult pe piata interna de consum pentru cresterea economica generala si crearea de locuri. De asemenea, ca face mai greu pentru a atrage productivitate cresterea investitiilor straine directe, dar aceasta izoleaza India de recesiune pe pietele mondiale.

În aceasta situatie, cel mai sigur mod pentru un investitor de retail de a beneficia de acest crestere este, prin investitii în economia globala emergente fondurilor oferite de multe companii fondurilor mutuale. Cu toate acestea, daca se doreste sa investeasca direct în pietele bursiere, apoi o nevoie sa fie precauti suplimentar pentru ca, chiar daca aceste tari sunt în crestere de repede si va continua sa creasca, exista mai multe stocuri care nu va da întoarce de buna, iar unele pot duce chiar la pierderea completa de capital. Si daca ai investi toti banii într-o singura tara, atunci vi se pune banii la risc enorm.

De asemenea, orice societate sau întreprindere, indiferent de dimensiunea sa, care aspira sa fie un actor global poate ignora mult timp nu pentru India si China, în care acestea sunt pentru a deveni o crestere puternica a economiilor emergente. India are un potential vast pentru investitiile straine si jucatori straini considera ca este destinatia lor de investitii viitor. India este o mina de aur de investitii pentru cresterea economica pe termen lung. În timp ce profitul pe termen scurt poate fi churned afara din timp în timp, dar ele nu sunt o avere banut pe termen mai lung.

Investitia în aur este o optiune, de asemenea, o mare de a economisi banii, având în vedere diminuarea valorii de USD, atunci când investitorii americani sa nervozitate despre perspectiva de a le transforma economia SUA de aur ca un refugiu sigur. Astfel de aur ar putea avea loc pentru un nivel mai ridicat de unde sunt azi. Aveti posibilitatea sa investeasca banii în aur de catre cumpara fizic sau prin cumpararea de aur de fonduri oferite de multe institutii financiare.

No comments:

Post a Comment