OsCommerce pentru comercianti de risc ridicat - The Good, The Bad si posibilitatile

Doar pentru ca osCommerce este cel mai popular software de comerciant de cont nu inseamna ca e cea mai buna solutie pentru afacerea dvs. online. De acord sau nu? Nu veti gasi osCommerce a fi supraapreciat? O multime de comercianti risc înalt adopta osCommerce ca principala lor solution comerciale considerare din cauza atât de multe avantaje. Dar, stiind osCommerce este open source (aici si numele), vor exista întotdeauna lacunele before comerciantii pot gasi de fapt functionale pentru nevoile lo
OsCommerce BUGABOOS

Deci, ce sunt chei probabil maimuta care ar putea iesi o data începe sa utilizati osCommerce? Aceste îndoieli cu al doilea rând, ati putea fi justificata. Luati în considerare:

1. Exista prea putine mod sabloane în solutie osCommerce. Daca încearca sa drege cu stil, s-ar lua o multime de timp si pentru a ajuta un dezvoltator de a fi capabil sa realizeze cel mai bun model pentru nevoile dumneavoastra.

2. Comerciantii pot fi vag constient de "atribute". În scopul de a profita pe deplin de sistemul de atribute limitate, comerciantii vor nevoie pentru a obtine un dezvoltator bine sa îl modifice. În caz contrar, osCommerce cos de cumparaturi nu poate fi cea mai buna solutie de a folosi.

3. Chiar osCommerce zona lui de administrare, nu este motivata pe de protectie cu parola. Toate acestea, acest lucru este remediabila de cercetare simpla pe site-ul, iar discutiile cu dvs. de dezvoltare.

4. OsCommerce ca este puternic dependenta de contributia de programatori din întreaga lume, chiar si o capacitate de marfuri trebuie sa fie modificate. solution osCommerce nu vor fi suficiente pentru cataloagele scara mare, decât daca a fost modificat pentru adoptarea de noi produse pe care server poate sustine.

Bazat la aceste lacunele, putem spune ca o multime de capabilitati osCommerce lui sunt dependente de software developer, care este responsabil pentru modificarile si extensii în sistem. este atât de puternic, osCommerce dar fara abilitatea de ao personaliza nevoilor contul comerciantului, acesta îsi pierde potentialul de a oferi un ieftin (sau gratuit) si carte de credit de procesare eficienta solutie.

Fata mai dulce OF OsCommerce

Acum, ceea ce face absolut osCommerce atractiva pentru risc scazut si comercianti cu risc crescut la fel? Mâinile în jos, bate alte solutii pur si simplu pentru ca este liber! Puteti descarca software-ul, adaugati de completare, grais modificari. De asemenea, osCommerce era utilizat de comercianti online din intreaga lume din martie 2000, asa ca este destul de mult universal de încredere.

Desi slabiciune osCommerce principala este necesitatea mare de a modifica atributele, este de asemenea puterea cel mai important. flexibilitate acestuia pentru personalizare precum si de capacitatea de a sprijini mai multe limbi straine si sa accepte mai multe monede internationale de a face cel mai bun comerciant sursa deschisa cont de software din jur. De securitate, usor de utilizat si pot sustine o dezvoltatorii puternic "comunitate adauga, de asemenea, pâna la utilizare.

Caracteristici osCommerce poate fi usor de verificat pe site-ul lor. Aceasta enumera în jos functionalitate general, înfiintarea sau instalare, proiectare,, administrarea clientului, produs, plata, transport, si functionalitati fiscale. Într-adevar, cu risc redus si ridicat de risc poate comercianti realiza numai pe deplin potentialul osCommerce as Cosul de cumparaturi si un instrument de prelucrare carte doar atunci când aleg caracteristicile care ar lucra perfect cu afacerea lor -, atunci, apel la ajutorul dezvoltatorilor pentru personalizare în continuare si de expansiune.

No comments:

Post a Comment