Adevarul Socant despre bani si Bancilor!

Daca I were la spre puteti împrumuta 100 pounds, as ia banii fizice din buzunar mea, sau banca. As putea chiar sa scrii un cec. Punctul cheie desi, este ca as fi avut 100 lire, apoi, când am împrumutat tine, eu nu ar avea orice mai mult. Daca as împrumuta tu un ciocan, as fi prima sa aiba un ciocan, atunci as putea l dau sa va si ati putea l utilizati.

Deci, ar fi logica atunci când o bancar pe care îl lends niste bani pe care acesta ia bani ca are în el de tezaurul (sau, cel putin pe ea Cart
Evident, ca este singura cale ar putea work si it este modul ca trebuie lucreze. Gresit! Acesta este singurul mod corect ca sistemul putea lucra. Daca cineva is mergi la puteti împrumuta ceva, ele trebuie sa aiba ca primul lucru. Guvernul creeaza bani, bancile au livrarile mare de aceasta deoarece oamenii depozita bani lor cu ei si banca apoi împrumuturi sa va în vederea percepe dobânda. Acesta este modul în care majoritatea dintre noi au presupus ca functioneaza si nu am fost învatati altfel.

Adevarul este mult mai socant si este, de fapt asa de necrezut ca nu ma astept sa luati cuvântul meu pentru asta. I sînt mergi pentru a va oferi link-uri pentru mai multe informatii astfel încât sa puteti afla mai multe si se dovedesc a te ca acest lucru este modul în care functioneaza.

Atunci când o banca împrumuta bani, acesta creeaza ca bani de aer subtire! , Da, ai citit ca în mod corect. Înainte intreba tu la spre împrumuta niste bani, ca banii nu exista. Când banca consimte sa împrumut dvs., it simplu acesta conjures în existenta si îi confera pentru tine. Banca nu a construit, de productie sau a creat nimic de valoare, dar acesta înca ajunge la perceapa dobânzi ca banii pe care pur si simplu creat.

Acest sistem este aproape exact opusul cum ai ar gândi ar trebui sa functioneze. Când bani este împrumutata afara, este creat si când este platite înapoi, înceteaza sa existe ca acesta este amortizata foaie bancii echilibru. Banca devine sa pastreze interesului pe banii ca aceasta alcatuit desi! Aceasta ridica o problema mare pentru toata lumea deoarece daca toti banii este creat place acest (care este) atunci unde nu banii sa plateasca interesul provin din. Have tu întrebat vreodata de ce avem inflatiei?

Am putut pastra merge tot ziua cu acest dar exista este o mare video ca explica toate acest si ce puteti face despre el. Exista asemenea legaturi a afla mai multe din surse independente si pentru a vedea dovezi daca înca nu cred.

No comments:

Post a Comment