Care sunt Vino Cauzele esecului financiare pentru întreprinderile si persoanele private?

Am lucrat cu 100 de întreprinderi mici si am vazut cateva lucruri care cauzeaza probleme financiare pentru ei. Cred ca acestea sunt extrem de asemanatoare cu persoanele care au probleme.

Mai întâi, unele întreprinderi sa ia mai mult de compensare mai mult personal decât afaceri poate sprijini. Uneori fac acest lucru sa evite impozitele pe venit corporativ, dar nu îl ascunde de lichiditate atunci când au nevoie. Indivizii fac ceva similar, daca îsi petrec prea mult din banii pe lucruri inutile<, care sunt finantate de catre niste bani, ci datorii mai mult.

În al doilea rând, unele afaceri au prea multi membri de familie pe salarii si atunci când ori te greu au dificultati reactioneze. Indivizii au aceasta problema prin cheltuind mai mult îsi pot permite sa dea copiilor lor, toate lucrurile pe care le doresc, mai degraba decât le pot permite. "Dar este pentru copii"

Întreprinderile pot cumpara imobiliare sus nevoile lor în interesul cladirii capital pentru pensionare degraba decât considerând costurile pentru afaceri si riscurile datoriilor termen lung. Persoane fizice, uneori stretch de un împrumut de casa, deoarece cred ca veniturile lor vor merge în sus si se pot dezvolta într-un credit ipotecar nou.

De afaceri, uneori, sunt laxe privind procedurile contabile si raportare financiara. Ele pot ignora aceste informatii pâna când este prea târziu. Persoane pot avea nu clue la pozitia lor financiare la toate.

Întreprinderile pot împrumuta la fel de mult, deoarece acestea pot prin folosirea la fiecare activ care le-au sa faca acest lucru. Unii fac o fac acest lucru, dar numai daca acestea sunt extrem de profitabila si de a reduce datoriile în timp. Bancilor nu le place permanenta împrumuturi de capital de lucru. Persoanelor fizice o fac de peste cardurile de credit de extindere, pâna la punctul în care acestea sunt perpetue.

De afaceri poate ignora ceea ce se intampla cu cererea pentru produsele lor si continua sa creada ca pot vinde ceea ce au. Persoanele fizice pot vedea schimbarile de pe piata pentru abilitatile lor si nu sa investeasca în învatarea altora înainte de a fi prea târziu.

Companiile pot deveni de sine cu o concentrare mare cu un singur client. În momentul în care clientul se duce departe, ei se lupta pentru ao inlocui. Persoanele fizice nu acelasi lucru prin încrederea ca angajatorul lor va avea intotdeauna un loc pentru ei si nu uit ceea ce se intampla pe la locul de munca.

Mai multe din aceste probleme sunt considerate de avertizare steaguri de persoane credit bancar. Atunci când apar ele ceas împrumuturi lor mai strâns pâna la afaceri dovedeste sa poata lua decizii lor de lucru. Aceste nu sunt doar steaguri pentru bancheri, întreprinderile si persoanele fizice ar trebui sa înteleaga, de asemenea riscul de a ceea ce fac în luarea deciziilor lor.

No comments:

Post a Comment